27 Δεκ 2018

Δήμαρχος παντρεύτηκε με… 14 κουμπάρουςΑνήμερα των Χριστουγέννων παντρεύτηκε ο Δήμαρχος...  
Γόρτυνας Νίκος Σχοιναράκης και η εκλεκτή της καρδιάς του Ειρήνη Καλιτσουνάκη.

Ο γάμος τους έγινε το απόγευμα στο Ηράκλειο, στην Αγία Βαρβάρα του Δήμου Γόρτυνας, με 14 κουμπάρους, όλοι φίλοι του ζευγαριού.


Οι χειμωνιάτικες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν ανήμερα των Χριστουγέννων, δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο σκηνικό, με κυρίαρχο τη λευκή “άχνη” της ομίχλης υπό συνεχές ψιλόβροχο, έξω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στην ομώνυμη κωμόπολη του Δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο, την ώρα της άφιξης της νύφης την οποία ανέμενε, με μια μικρή…νευρικότητα (όπως συμβαίνει πάντα σε όλους τους αναμένοντες) ο γαμπρός Δήμαρχος Νίκος Σχοιναράκης.

Στην τελετή του γάμου με 14 κουμπάρους, ανάμεσα τους και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Γορτύνης & Αρκαδίας κ.κ. Μακάριος μαζί με μεγάλο αριθμό ιερέων, ενώ πλήθος κόσμου, παρά το ιδιαίτερο της μέρας και τον “αντίξοο” καιρό, έδωσε το παρών. Από μας πολλές ευχές για “βίο ανθόσπαρτο” στο νεόνυμφο ζευγάρι!

zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε