Λαμπερά εγκαινια για τα linasexclusive jewels στη Βεροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Λαμπερά εγκαινια για τα linasexclusive jewels στη Βεροια

Λαμπερά εγκαίνια και αγιασμό έκανε τη Παρασκευη 2 Νοεμβρίου 2018 το γραφείο-ShowRoom της κας Ελισαβετ Τουπεκτση που βρίσκεται στην οδό Πλ. Ρακτιβάν (Ωρολογίου) 2, 2ος οροφος, στη Βεροια. Πλήθος επισήμων του πολιτικού κ επιχειρηματικού κοσμου αλλα και φίλοι τίμησαν με την παρουσία του την εκδήλωση για το νεο βήμα της κας Ελισαβετ Τουπεκτση που διευθύνει την εταιρεία linasexclusive jewels by Toupektsi αλλα κ της κόρης της Λινας που εχει την αποκλειστικη επιμέλεια του σχεδιασμού καθε νέας συλλογής. Μητέρα κ κορη καλοσωρισαν τον κοσμο κ τους έδειξαν την χειμερινή συλλογη χειροποίητων κοσμηματων καθώς και τα χριστουγεννιάτικα γούρια του 2019 που ετοίμασε η εταιρεια. 

Στα εγκαινια παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Βεροιας κο Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο βουλευτή ΝΔ Ημαθιας κος Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθιας κο Τσιούντας Νικόλαος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΠΕ Ημαθιας κος Θεοφιλος Τεληγιαννιδης και κα Νικη Καρατζιουλα, η τ.Βουλευτης ΝΔ Ημαθιας κ υποψ.Δημαρχος Βεροιας κα Γεωργια Μπατσαρα, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθιας και επιχειρηματίας κος Τάσος Γιάγκογλου και ο τ.προεδρος του Δικηγορικού Συλλογου Βεροιας κος Αλεξανδρος Τσαχουριδης.

Ο κοσμος θα μπορει να επισκέπτεται το χώρο Δευτερα με Παρασκευη 17.00μμ με 21.00μμ για να αγοράσει τα αγαπημένα του χειροποίητα κοσμηματα κ δωρα και οι πελάτες χονδρικής οποιαδήποτε στιγμη κατόπιν συνεννόησης.

Στην οικογενεια της εταιρειας προστέθηκε ακομα ενα μελος η κα Λαμπρινού Νικολετα η οποία θα ειναι υπεύθυνη εξυπηρέτησης πελατών λιανικής κ επικοινωνιας με τους πελάτες χονδρικής στο γραφείο-showroom στη Βεροια. 

Οι προσκεκλημένοι γεύτηκαν γεύσεις απο το catering Vitro Καρατζογλου, τα μπαλόνια επιμελήθηκε η κα Σταρχου του βιβλιοπωλείου «Χάρτινη Φωλιά» τον Κοπανο κ την φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς ειχε η κα Σοφια Ελευθεριάδου του Studio Είδωλο.

«Καλές δουλειές Ελση κ Λινα με ακομα περισσοτερη έμπνευση, ομορφα κοσμηματα κ μεγαλύτερη ανάπτυξη της επιχειρησης!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες