6 Νοε 2018

Έχουν ευθύνες οι καθηγητές και οι γονείς για τις καταλήψεις;

Κάποια σχολεια όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ που κάνουμε συνεχίζουν τις καταλήψεις.

Αλήθεια αύριο Τετάρτη θα υπάρχει κατάληψη στα σχόλια που έχουν εκλογές οι καθηγητές;

Γιατί αν δεν υπάρχει κατάληψη την Τετάρτη που έχουν εκλογές οι καθηγητές και συνεχιστεί την επόμενη κάτι συμβαίνει και κάτι πονηρό γίνεται...

Η πραγματικότητα είναι μια και μοναδική...Όσοι μαθητές κάνουν κατάληψη θα πρέπει να καταγραφούν από τον γυμνασιάρχη ή τον λυκειάρχη έτσι ώστε άμα γίνουν κάποιες φθορές να ξέρει ο Εισαγγελέας που θα απευθυνθεί και σε ποιον γονιό.. έτσι ώστε αν το λέω αν γίνουν φθορές να υποστεί και τις συνέπειες.

Η άλλη πραγματικότητα είναι ότι οι καθηγητές αφού γίνεται κατάληψη στο σχολείο τους οφείλουν να είναι έξω από το σχολείο τους τις ώρες που εργάζονται και όχι στις καφετέριες ..

Η άλλη πραγματικότητα επίσης είναι ότι σχεδόν στο σύνολο των γονέων και κηδεμόνων τών σχολείων απουσιάζουν... αλήθεια γιατί;Ποιος είναι ο ρόλος σας κύριοι και ποια είναι η θέση σας σαν Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων..

Η δευτεροβάθμια εκπαίδευση οφείλει να ενημερώσει τους γονείς Ποια παιδιά κάνουν κατάληψη (αν και ξέρουν οι γονείς)... διότι είναι ανήλικα και από κει και πέρα ο γονιός να αναλάβει την ευθύνη..

Αυτά με περισσότερο ρεπορτάζ για τις καταλήψεις..Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε