7 Νοε 2018

Οι προβλέψεις για τον Δήμο Βέροιας

0 comments

Άτυπα άρχισε ο προεκλογικός αγωνας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι υποψήφιοι δημοτικοι σύμβουλοι σιγά σιγά ανοίγουν τα χαρτιά τους και διαδίδουν με κάποιο τρόπο  σε ποιο ψηφοδέλτιο Και ποιον υποψήφιο δήμαρχο στηρίζουν..

Ανοιχτά με το ψηφοδέλτιο Παυλίδη για τον Δήμο Βέροιας τάσσονται πλέον ανοιχτά  ο Μιχάλης Σουμελίδης ο Γιώργος Γουλτίδης και όπως δείχνουν τα πράγματα μαζί θα είναι και οι νυν δημοτικοί σύμβουλοι  του Δήμου Βέροιας Σάκης Αποστολόπουλος και Δημήτρης Τραπενζαλής..

Έτσι λοιπόν σήμερα τους συλλάβαμε με τον φωτογραφικό μας φακό να τα λένε σε κεντρική καφετέρια στη Βέροια όλοι μαζί κάτι σαν πρό σύσκεψη πρίν το δημοτικό συμβούλιο.

Μάλιστα και οι τέσσερις σχολίαζαν τα πολιτικά τεκταινόμενα και τους υποψήφιους δημάρχους και μάλιστα έκαναν και κάποιες προβλέψεις... Ποιοι θα είναι στο πρώτο και δεύτερο γύρο στις τοπικές εκλογές... Κάποιοι από αυτούς τους εικονιζόμενους που βλέπετε στη φωτογραφία πρόβλεψαν ότι κάποιος υποψήφιος δήμαρχος δεν θα κατέβει...

Με λίγα λόγια άρχισαν τα όργανα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε