Στα λευκά αρκετές πόλεις - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Στα λευκά αρκετές πόλεις



Άκρως χειμερινός είναι ο καιρός, και σήμερα, με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις να σαρώνουν όλη τη χώρα.

Μοναδικό το χιονισμένο τοπίο που έχει δημιουργηθεί σε όλες τις ορεινές περιοχές του Νομού... 
 
 
 
 
 
 Τρικάλων πάνω από τα 800 μέτρα. Η μεγάλη χιονόπτωση συνεχίζεται και στο χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου και τα Περτουλιώτικα λιβάδια το χιόνι έχει ξεπεράσει τους 30 πόντους. Τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας δουλεύουν συνεχώς όλο το 24ωρο για να κρατηθεί ανοιχτό το οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής.

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται από την έξοδο της Ελάτης προς Βλάχα, χιονοδρομικό κέντρο, Περτουλιώτικα λιβάδια, Περτούλι, μέχρι και το Περτούλι. Προς Νεραϊδοχώρι ο δρόμος είναι πιο καθαρός με λιγότερο χιόνι.

Επί ποδός και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης που συντονίζει το έργο του αποχιονισμού, ενώ άντρες του Α.Τ. Πύλης βρίσκονται συνεχώς στους δρόμους για να διευκολύνουν την διέλευση των αυτοκινήτων.

Στα πεδινά συνεχίζονται επίσης οι έντονες βροχοπτώσεις και η θερμοκρασία είναι σταθερά στους 6 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά που χιονίζει από τους -2 έως τους +2.

Χιόνια στο Καρπενήσι

Εκδρομείς που ανεβαίνουν στο Καρπενήσι συναντούν χιόνι στο οδόστρωμα από τα όρια Φθιώτιδας – Ευρυτανίας στον Τυμφρηστό. Πριν από τη σήραγγα Παύλου Μπακογιάννη αρχίζει το χιονισμένο τοπίο.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες