12 Νοε 2018

Καταγγελία από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων ΡΙΖΩΜΑΤΩΝ – ΣΦΗΚΙΑΣ – ΔΑΣΚΙΟΥ και ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ :
 μας είπαν ότι έστειλαν οι εκπρόσωποι της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Ημαθίας για να μας καλύψουν 3 ολόκληρες μεγάλες διδακτικές ωωωρες!!!!!!!!!!!! χημείας, των πανελλαδικών εξετάσεων 2018-2019.
Καθώς διανύουμε τον 3ο μηνά του σχολικού έτους τα παιδιά δεν έχουν δει ούτε το εξώφυλλο του βιβλίου.
Δυστυχώς τα παιδιά του δυσπρόσιτου σχολειού ΡΙΖΩΜΑΤΩΝ – ΣΦΗΚΙΑΣ – ΔΑΣΚΙΟΥ και ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ νομού ΗΜΑΘΙΑΣ μάλλον για κάποιους υπεύθυνους – ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ  υπαλλήλους είναι παιδιά κατώτερου θεού.
Το υπουργείο παιδείας σε αλλεπάλληλες και ατελείωτες συνομιλίες και ερωτήσεις, μας  ΑΠΑΝΤΗΣΕ ότι δυστυχώς ακόμη και ο ίδιος ο υπουργός προσπαθεί και είναι θέμα χρόνου.
Δυστυχώς όμως ο χρόνος που πέρασε και περνά είναι ενάντια στα όνειρα και στις προσπάθειες πολλών ετών των παιδιών μας, τα οποία βλέπουν ότι την τελευταία και κρίσιμη σχολική χρονιά τα όνειρα τους γκρεμίζονται.
Θα έπρεπε τουλάχιστον η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Ημαθίας μέχρι να καλυφτεί η θέση από το υπουργείο να μεριμνούσε έτσι ώστε να κάλυπτε προσωρινά τη θέση με κάποιον άλλον χημικό του νομού.
(ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ)
Εμείς λοιπόν σαν γονείς ξεκινάμε έναν αγώνα μαζί με τα παιδιά μας και επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας, μιας και το δικαίωμα στην μόρφωση είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα ολονών.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ
ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε