Συνάντηση του Καλλίστρατου Γρηγοριάδη με το Δήμαρχο Τρικάλων - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Συνάντηση του Καλλίστρατου Γρηγοριάδη με το Δήμαρχο Τρικάλων

Στα Τρικάλα βρέθηκε ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη.

Ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης επισκέφθηκε το Δήμαρχο Τρικάλων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος κατά πολλούς έχει δημιουργήσει ένα δήμο-πρότυπο σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας των πολιτών. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Γρηγοριάδης συζήτησε με το Δήμαρχο Τρικάλων τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση λόγω της οικονομικής κρίσης και των μειωμένων κονδυλίων. Παράλληλα, ο κ. Γρηγοριάδης ενημερώθηκε για τις καινοτόμες δράσεις και ιδέες που υλοποιεί ο Δήμος Τρικάλων, οι οποίες βοηθάνε στην ανάπτυξη και την πρόοδο της περιοχής.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Γρηγοριάδης ανέφερε τα εξής:

«Πάντα πίστευα ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται συνεργασία και εξωστρέφεια. Είναι σημαντικό, όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, να είμαστε ενήμεροι για δράσεις που παίρνουν «σάρκα και οστά» σε διάφορους δήμους της χώρας, ώστε με τη σειρά μας να προτείνουμε και να προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε τις καλές πρακτικές προς όφελος των δικών μας δημοτών». 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες