Μαρία Αλδάκου:Η τοπικη αυτοδιοικηση δεν εχει ουτε χρωματα ουτε κομματα. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Μαρία Αλδάκου:Η τοπικη αυτοδιοικηση δεν εχει ουτε χρωματα ουτε κομματα.

Η Ν.Δ στον δημο Βεροιας χρωματιζει τα ψηφοδελτια για τις δημοτικες εκλογες σε γαλαζια και μη, προκειμενου να πετυχει το μεγιστο βαθμο συσπειρωσης, μη σεβομενη την προσωπικη επιθυμια καποιων να ειναι υποψηφιοι σε ανεξαρτητους συνδυασμους , ηχωντας μαλιστα και απειλητικες καμπανες !!...κατι, που δεν συναδει με το υφος και ηθος μιας μεγαλης δημοκρατικης παραταξης και παρά την διακηρυγμένη θέση του προέδρου της ότι δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα παρά μόνο σε Αθήνα , Θεσσαλονίκη , Πειραιά και Πάτρα !


Κατα την προσωπικη μου αποψη λοιπόν η τοπικη αυτοδιοικηση δεν εχει ουτε χρωματα ουτε κομματα.


Η μονη συνεπεια που θα επιφερει αυτη η σταση, ειναι ο διχασμος και η διχονοια στους ψηφοφορους , με πρόσχημα την τυφλη και πειθαρχημένη υποταγη στο κομμα , ενω παρεμποδιζεται η ελευθερη βουληση του καθενος να επιλέξει με δικά του προσωπικά κριτήριο αυτόν που θεωρεί ικανότερο να τον διοικήσει και δημοκρατικά να τον επιλέξει.


Ας επικεντρωθούμε λοιπόν στο κομμάτι της τοπικής αυτοδιοίκησης και τα υπόλοιπα ας τα αφήσουμε για τις βουλευτικές εκλογές .


Ας προχωρήσουμε επιτελους με γνώμονα το συμφέρον του τόπου κι ας αφήσουμε στην άκρη τα πολιτικά ή μάλλον καλύτερα τα κομματικά π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες