Έπιασε τον αδερφό του και τη γυναίκα του μαζί στο κρεβάτι και τους σκότωσε - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Έπιασε τον αδερφό του και τη γυναίκα του μαζί στο κρεβάτι και τους σκότωσε


 
Ο Όλεγκ Κιρκούνοφ σίγουρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη όταν υποδέχθηκε τον αδερφό του, Ευγένιο, στο σπίτι του για φαγητό. Το... 

 
 
 
 
 
 
 
ζευγάρι και ο αδερφός έφαγαν και ήπιαν και επειδή η ώρα είχε πάει αργά, τον προσκάλεσαν να διανυκτερεύσει στο σπίτι.

Ο 54χρονος άνδρας αφού συνόδευσε τον 65χρονο αδερφό του στο δωμάτιο των καλεσμένων, έπεσε για ύπνο.

Ξύπνησε όμως μετά από μερικές ώρες αφού άκουσε θόρυβο από το δωμάτιο του αδερφού του. Παράλληλα παρατήρησε ότι η γυναίκα του, η 44χρονη Όλγα δεν βρισκόταν στο κρεββάτι τους και του μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά.

Έτσι πήγε προς το δωμάτιο του αδερφού του και τον είδε να κάνει σeξ με τη γυναίκα του! Αμέσως πήγε και πήρε το κυνηγετικό όπλο του και πυροβόλησε στο κεφάλι την γυναίκα του και στη συνέχεια τον αδερφό του, ο οποίος είχε σηκωθεί από το κρεββάτι και ήταν έτοιμος να ντυθεί για να φύγει!

Μετά το διπλό φονικό ο 54χρονος δολοφόνος τηλεφώνησε ψύχραιμος στην αστυνομία, όπου τους είπε ότι σκότωσε τον αδερφό και τη γυναίκα του και τους είπε ακριβώς τι είχε συμβεί.

Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σπίτι, όμως τα δυο θύματα ήταν ήδη νεκρά και προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για το διπλό φονικό, ενώ οι ανακριτές ζήτηση την κράτησή του για δυο μήνες!

Η πράξη του αυτή πάντως τον έχει κάνει “ήρωα” στα social media καθώς τα σχόλια ήταν υπέρ του!

“Καλά έκανες αδερφέ, και εγώ το ίδιο θα έκανα”, “θα πας φυλακή, αλλά έκανες το σωστό”, “μην το μετανιώσεις, ο,τι και να πει η αστυνομία είσαι ήρωας”, “είσαι αληθινός άνδρας”, “η σκύλα κατέστρεψε τη ζωή αυτού του άνθρώπου”, ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια!

E-Daily.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες