Αποφυλακίστηκε ύστερα από 19 χρόνια ο πατέρας που είχε πνίξει τα τρία παιδιά του – Το χρονικό της φρίκης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Αποφυλακίστηκε ύστερα από 19 χρόνια ο πατέρας που είχε πνίξει τα τρία παιδιά του – Το χρονικό της φρίκης



Eίχε προκαλέσει αποτροπιασμό με την ενέργειά του να σκοτώσει τα τρία παιδιά του πνίγοντάς τα στον Αλμυρό ποταμό το 1999 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο παιδοκτόνος... 

 
 
 
 
 
Γιώργος Μεταξάκης εξέτιε την ποινή του στις φυλακές και σήμερα αποφυλακίστηκε ενώ του απαγορεύτηκε η παρουσία του στην Κρήτη.

O Mεταξάκης, ήταν σε διάσταση με τη γυναίκα του, με την οποία είχαν κλεφτεί το 1986, αν και δεύτερα ξαδέλφια.

Μαζί έκαναν τέσσερα παιδιά, αλλά η συμβίωσή τους δεν ήταν ποτέ ειρηνική. Έντονοι καβγάδες, αντιπαραθέσεις και άγριες φωνές. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η γυναίκα του του έλεγε να φύγει από το σπίτι. Τον Ιούνιο του 1999 σε μια προσπάθεια να πείσει τη σύζυγό του να ξαναγυρίσει κοντά του, απήγαγε τα παιδιά του και απειλούσε να τα σκοτώσει.

Τελικά τα πράγματα ηρέμησαν και όλοι πίστεψαν ότι δεν θα έκανε ποτέ κακό στα τρία αγόρια και στη μια του κόρη, αφού το μόνο που ήθελε ήταν να επιστρέψει στη γυναίκα του. Έκαναν όμως λάθος.

Το χρονικό του φρικιαστικού εγκλήματος

Ήταν 20 Σεπτεμβρίου 1999. Ο πατέρας, πήρε με το αυτοκίνητο του τη 12χρονη κόρη του, τον Γιάννη 10 ετών, τον Νίκο 4 ετών και το δίχρονο αβάπτιστο αδελφάκι τους για να πάνε βόλτα και κατέληξαν στον Aλμυρό ποταμό. Ξαφνικά έδεσε τα χέρια της κόρης του στο λεβιέ για να μην μπορεί να κινηθεί, πήρε τα αγόρια στην όχθη του ποταμού και τα πέταξε στα κρύα και ορμητικά νερά του ποταμού.

Στη συνέχεια, μπήκε στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε με την κόρη του στην περιοχή του Mοχού, όπου και την εγκατέλειψε.

flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες