Τα linasexclusive jewels by Toupektsi εχουν αναβαθμιστεί αισθητά - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Τα linasexclusive jewels by Toupektsi εχουν αναβαθμιστεί αισθητά


Η συνεχόμενη ανάπτυξη της Βεροιώτικης επιχειρήσης αποτέλεσε πόλο έλξης για το γυναικείο ηλεκτρονικό περιοδικό business woman. Διαβάστε το αφιέρωμα.

Μεσα σε μια απόλυτα πιεσμένη εποχή καθώς το καλοκαιρι η αύξηση των συνεργαζόμενων καταστημάτων ηταν πέρα απο τα αναμενόμενα και το Λιναρι αγαπήθηκε σε καθε μεριά της Ελλάδας, σχεδιάστηκε η καλυτερη χειμερινή συλλογη των τελευταίων 6 χρόνων. 

Τα προηγούμενα χρονια το Λιναρι το διαδεχόταν το χειμωνα το δερμα, ειχε απήχηση αλλα σιγουρα δεν μπορούσε να συγκριθεί με την καλοκαιρινή συλλογη. Φέτος το καλοκαιρι το Λιναρι το πλαισίωσε και μια νέα μικρη συλλογη με περίτεχνα σχεδια απο κρυσταλλα τα οποία πήγαν πολυ καλα εμπορικά κ συμπλήρωναν τις παραγγελιες των συνεργατών μας. Ετσι το πείραμα πέτυχε κ η νέα χειμερινή συλλογη Linasexclusive jewels πιο elegant και chic απο ποτε, ξεχώρισε απο την πρωτη στιγμη. Μητέρα κ κορη έδωσαν τον καλυτερο τους εαυτο. Η Λινα Τουπεκτση, δημιουργος της συλλογης μας αναφέρει: «Το ενιωθα, οταν τα σχεδιαζα. Συζητούσα κ έδειχνα τα νέα κοσμηματα στη μητέρα μου ολο το καλοκαιρι. Το πίστευα απόλυτα κ το κατάλαβα απο την πρωτη στιγμη της συμμετοχής μας στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονικης. Ο κοσμος παρ ολο τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής κ τις υποχρεώσεις που ολοι εχουμε ηθελε να εχει ενα κοσμημα μας. Οι συνεργατες μας θέλησαν να εχουν νωριτερα τα κοσμηματα μας στις βιτρίνες τους κ  ηδη σχεδιάζεται η νέα καλοκαιρινή συλλογη που θα παρουσιαστεί στην Αθήνα 9 Ιανουαρίου 2019»

Η χειμερινη συλλογη αποτελείται απο αρίστης ποιοτητας κρυσταλλα, βελούδο, σύρμα κ δερμα, τεχνική μακραμε σε σκουλαρίκια κ βραχιόλια, κεραμικά κ σμαλτο. Μπορείτε να την ανακαλύψετε στο fb στη σελίδα https://m.facebook.com/vraxioliakaikolie η να επισκεφθείτε το show room της επιχειρησης στη Βεροια κατόπιν συνεννόησης στο τηλ 6946844601.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες