2 Οκτ 2018

Χειροποίητο εταιρικο δωρο linasexclusive jewels by Toupektsi για τις γιορτες

Για 3η συνεχόμενα χρονια η επιχειρηση linasexclusive jewels by Toupektsi δημιουργεί εκτος απο καλαίσθητα κοσμηματα κ μια νέα σειρα με γούρια για το 2019. Γούρια Εξ ολοκλήρου χειροποίητα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δωρο στους συνεργατες των επιχειρήσεων  κ θα αποτελέσουν το καλυτερο ξεκίνημα για τη νέα χρονια. Αλλωστε μια συνεργασια στηρίζεται οχι μονο στο προϊόν αλλα κ στις διαπροσωπικές σχέσεις. 

Τα νέα γούρια της επιχειρησης χαρακτηρίζονται απο την ποιότητα κ την υψηλη αισθητική. Τοποθετημένα μεσα σε κουτί, αναγράφοντας πάνω τη φίρμα της εταιρείας η οποία τα προσφέρει αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση εταιρικού δώρου. 

Μπορείτε να διαλεξετε το δικό σας γούρι στο fb στη σελίδα https://m.facebook.com/vraxioliakaikolie, να επισκεφθείτε το show room της επιχειρησης στη Βεροια κατόπιν συνεννόησης στο τηλ 6946844601 η να επικοινωνήσετε με την κα Τουπεκτση ώστε να σας στείλει μέ

σω Ίντερνετ τα διαθέσιμα σχεδια. 

Απαιτείται αρκετός χρόνος για να κατασκευαστούν οποτε κάντε την παραγγελια σας έγκαιρα. 

Τα linasexclusive jewels συνεχίζουν να εξελίσσονται δυναμικά κ να μην σταματανε να προσθέτουν στη γκάμα των διαθεσίμων σχεδίων τους κ αλλα προϊόντα παντα ομως 100% χειροποίητα κ φτιαγμένα με πολυ αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε