Χειροποίητο εταιρικο δωρο linasexclusive jewels by Toupektsi για τις γιορτες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Χειροποίητο εταιρικο δωρο linasexclusive jewels by Toupektsi για τις γιορτες

Για 3η συνεχόμενα χρονια η επιχειρηση linasexclusive jewels by Toupektsi δημιουργεί εκτος απο καλαίσθητα κοσμηματα κ μια νέα σειρα με γούρια για το 2019. Γούρια Εξ ολοκλήρου χειροποίητα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δωρο στους συνεργατες των επιχειρήσεων  κ θα αποτελέσουν το καλυτερο ξεκίνημα για τη νέα χρονια. Αλλωστε μια συνεργασια στηρίζεται οχι μονο στο προϊόν αλλα κ στις διαπροσωπικές σχέσεις. 

Τα νέα γούρια της επιχειρησης χαρακτηρίζονται απο την ποιότητα κ την υψηλη αισθητική. Τοποθετημένα μεσα σε κουτί, αναγράφοντας πάνω τη φίρμα της εταιρείας η οποία τα προσφέρει αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση εταιρικού δώρου. 

Μπορείτε να διαλεξετε το δικό σας γούρι στο fb στη σελίδα https://m.facebook.com/vraxioliakaikolie, να επισκεφθείτε το show room της επιχειρησης στη Βεροια κατόπιν συνεννόησης στο τηλ 6946844601 η να επικοινωνήσετε με την κα Τουπεκτση ώστε να σας στείλει μέ

σω Ίντερνετ τα διαθέσιμα σχεδια. 

Απαιτείται αρκετός χρόνος για να κατασκευαστούν οποτε κάντε την παραγγελια σας έγκαιρα. 

Τα linasexclusive jewels συνεχίζουν να εξελίσσονται δυναμικά κ να μην σταματανε να προσθέτουν στη γκάμα των διαθεσίμων σχεδίων τους κ αλλα προϊόντα παντα ομως 100% χειροποίητα κ φτιαγμένα με πολυ αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες