Φωτογραφίες- Αδέρφια στην Ημαθία είχαν ρημάξει μετασχηματιστές της ΔΕΗ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Φωτογραφίες- Αδέρφια στην Ημαθία είχαν ρημάξει μετασχηματιστές της ΔΕΗ

Συνελήφθησαν 2 αδέλφια στην Ημαθία για κλοπή μετασχηματιστών της ΔΕΔΔΗΕ

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται 2 ακόμα συνεργοί τους τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί


Συνελήφθησαν χθες (12 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 2 αδέλφια ηλικίας 26 και 31 ετών, ημεδαποί, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.


Για την ίδια υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε ακόμα 2 ημεδαπούς συνεργούς τους ηλικίας 28 και 38 ετών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.


Ειδικότερα, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, εντοπίστηκαν τα παραπάνω άτομα να προβαίνουν σε αποσυναρμολόγηση μετασχηματιστών της ΔΕΔΔΗΕ, που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα.


Άμεσα ακινητοποιήθηκαν τα 2 αδέλφια και συνελήφθησαν, ενώ οι 2 συνεργοί τους διέφυγαν και αναζητούνται.


Στον χώρο βρέθηκαν περίπου 300 κιλά χαλκού, τμήματα πηνίων μετασχηματιστών και τμήματα ηλεκτρολογικού καλωδίου, τα οποία αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ, με την αξία των κλεμμένων μετασχηματιστών να εκτιμάται στις 10.000 ευρώ.


Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για την απεγκατάσταση, αφαίρεση και αποσυναρμολόγηση των μετασχηματιστών.


Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες