29 Οκτ 2018

Παρελθόν από τον πάγκο της ΒΕΡΟΙΑΣ αποτελεί ο Νίκος Παπανώτας!

0 comments

Μετά το άτυχο ματς με τα Κουφάλια υπήρξε έντονος προβληματισμός στις τάξεις της διοίκησης και όπως πάντα στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, αυτός που την πληρώνει είναι ο προπονητής, χωρίς να είναι απόλυτο ότι θα πρέπει να είναι αυτός ο αποκλειστικά υπεύθυνος  της πορείας της ομάδας.

Έτσι, το πρωί της Δευτέρας (29/10) υπήρξε συνάντηση της διοίκησης με τον Βεροιώτη τεχνικό, όπου αποφασίστηκε κοινή συναινέσει, να μην συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία, με σκοπό να γίνει ένα "ταρακούνημα" στην ομάδα και να μπορέσει να ανακάμψει όσο είναι ακόμα νωρίς.

Ο αντικαταστάτης του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα, με αρκετά ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι, μεταξύ των οποίων και αυτό του Σάκη Θεοδοσιάδη, πρώην προπονητή της Αναγ. Καρδίτσας, του Απόλλων Λάρισας και της Σπάρτης.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΒΕΡΟΙΑΣ αναφέρει:

"Ο Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή του συλλόγου Νίκο Παπανώτα. Θέλουμε μέσα απο την καρδιά μας να τον ευχαριστήσουμε για την τρίμηνη παρουσία του στον πάγκο της ομάδας μας και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας".

Ν. ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ: "Δεν μπορείς με μαύρο σιτάρι να βγάλεις άσπρο ψωμί..."

 

Μετά το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα, ο Νίκος Παπανώτας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Όταν στις 30-7-2018 κλήθηκα να ηγηθώ της προσπάθειας αναδόμησης της ομάδος μας, ο στόχος που είχε τεθεί από την διοίκηση ήταν να χτιστεί μια υγιής ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ, πάνω σε στέρεες βάσεις για τα επόμενα 4-5 χρόνια, με συγκεκριμένο οικονομικό προγραμματισμό για την πρώτη  χρονιά.  

Τροχοπέδη στην προσπάθεια μας ήταν η καθυστερημένη σύσταση της, με αποτέλεσμα παίκτες από την Ημαθία αλλά και κάποιοι έμπειροι να έχουν συμφωνήσει σε άλλες ομάδες.

Παρόλο που η ομάδα θεμελιώθηκε από το μηδέν, είχε πολύ καλή δομή με εξαιρετικές σχέσεις αγωνιστικές και μη, εις γνώση πάντα της διοίκησης και πάνω στον στόχο που είχε θέσει.

Παραμονές του πρωταθλήματος μου ανακοινώθηκε ότι ο στόχος αλλάζει και θα πρέπει σαν ΒΕΡΟΙΑ που είμαστε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Συμφώνησα μαζί τους αλλά γνωρίζοντας τις δυσκολίες της Γ εθνικής και ξέροντας τα αδύνατα σημεία της ομάδος μας, εισηγήθηκα να έρθουν 4-5 έμπειροι παίκτες ώστε να πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του πρωταθλητισμού, γιατί δεν μπορείς με μαύρο σιτάρι να βγάλεις άσπρο ψωμί. Οι παίκτες τελικά  σε αυτό το διάστημα δεν αποκτήθηκαν.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την συνεργασία μας, εύχομαι να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί και να τους δώσω συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν (ηθική & υλική).

Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την συνειδητή τους προσπάθεια, τα  Μ.Μ.Ε της Ημαθίας για την στήριξη τους, τους παίκτες μου για την άψογη συνεργασία και ιδιαίτερα τους στυλοβάτες αυτής, τον Αλέξανδρο Βεργώνη και τον Στέλιο Μαραγκό που έβαλαν το λιθαράκι τους στη δημιουργία αυτής της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ και τέλος τον κόσμο της Βέροιας για την αγάπη που δείξανε σε όλους μας.

Τους προτρέπω να την αγκαλιάσουν ακόμα περισσότερο και να είναι σίγουροι ότι με υπομονή και δουλειά αυτή η ομάδα θα κάνει και πάλι περήφανη την πόλη μας

kerkidasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε