Φ.Κουτσουπιάς:«Αλλάζουμε τη Νέα Δημοκρατία για να αλλάξουμε την Ελλάδα» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Φ.Κουτσουπιάς:«Αλλάζουμε τη Νέα Δημοκρατία για να αλλάξουμε την Ελλάδα»

Γιορτή για τα 44 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας στο Μπενάκειο: «Αλλάζουμε τη Νέα Δημοκρατία για να αλλάξουμε την Ελλάδα»


Ο Πρόεδρός της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε μήνυμα ανανέωσης, υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα οφείλει να αλλάξει για να διαμορφώσει την κοινωνία που αξίζει στους Έλληνες. Τόνισε την ανάγκη ενότητας και συνεννόησης και επέμενε στην κινητοποίηση του απλού πολίτη, που πρέπει να βγει από το τέλμα της απογοήτευσης.

 Έκανε την αυτοκριτική του και τόνισε ότι η ειδοποιός διαφορά της Νέας Δημοκρατίας είναι η αντίθεση στο λαϊκισμό, οι ρίζες στην ελληνική κοινωνία και η συναίσθηση ευθύνης απέναντι στο μέλλον. 


Αναφέρθηκε στην παρουσία των 150 νέων στελεχών που προήλθαν από το Μητρώο,  που αν και δεν ανήκαν σε κομματικό μηχανισμό, αποφάσισαν να συμπορευτούν με τη Νέα Δημοκρατία εμπνεόμενοι από το  όραμα της, πολλοί εκ των οποίων θα είναι στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Τόνισε ότι η μόνη λύση στην παρατεταμένη αβεβαιότητα είναι οι εκλογές το συντομότερο δυνατό, επικρίνοντας την κυβέρνηση: «Κυβέρνησαν με ψέμα και δημαγωγία, πληγώνοντας τη λειτουργία της δημοκρατίας και με στόχο να αλλοιώσουν την ορθολογική κρίση των πολιτών. Είναι μια εποχή που τελειώνει με οδύνη και δυστυχώς, με τη σιωπηλή παραίτηση των Ελλήνων».  


Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα του κόμματος, που εγγυάται λιγότερους φόρους και εισφορές, περισσότερες επενδύσεις, προτεραιότητα στην Παιδεία, στη Δικαιοσύνη και την ασφάλεια, προϋποθέσεις για μια Ελλάδα «με ηγετικό ρόλο στην περιοχή, ισότιμη με τους εταίρους».  Παράλληλα, παρουσίασε στους συνέδρους το καινούργιο κομματικό λογότυπο.


Τέλος απηύθυνε κάλεσμα προς τους απογοητευμένους από την πολιτική πραγματικότητα, λέγοντας ότι η  Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα ανοιχτό σε νέες ιδέες, κόμμα που θα ξαναφέρει τους νέους στην πολιτική, πραγματικά λαϊκό και προοδευτικό. Και θα είναι η κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, που θα υπηρετεί τις ανάγκες του έθνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες