12 Οκτ 2018

Υποψήφιος για το δήμο Θεσσαλονίκης ο Παναγιώτης ΨωμιάδηςΈτοιμος να διεκδικήσει την δημαρχία της Θεσσαλονίκης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο... 
 

 
 
 
 
κ. Ψωμιάδης σε σημερινή συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του λέγοντας πως “ δεν έκρυψα ποτέ τη θέληση μου για τον δήμο Θεσσαλονίκης. Δεν έχω πρόβλημα να κατέβω υποψήφιος. Εάν ξεκαθαριστούν κάποιες προϋποθέσεις τις επόμενες ημέρες -που δεν έχουν σχέση με θέματα δικαιοσύνης- από σήμερα θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με σεβασμό σε όλες τις υποψηφιότητες».

Μάλιστα ο κ.Ψωμιάδης ξεκαθάρισε πως είναι ανοικτός σε συνεργασίες και προτάσεις καθώς όπως είπε “η Θεσσαλονίκη θέλει έναν δήμαρχο να ενώνει και να μη διχάζει. Δεν θέλω μια πόλη «στρας», μια πόλη μεταμφιεσμένη» και συμπλήρωσε: «είμαι έτοιμος να δώσω τη μάχη για τη Θεσσαλονίκη, αν και θα προσπαθήσουν να με τσαλακώσουν και να με πολτοποιήσουν».


Όπως τόνισε κατεβαίνει στις εκλογές ανεξάρτητος, ωστόσο έχει ζητήσει εδώ και λίγες ημέρες συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε