Τα φαβορί και οι δημοσκοπήσεις - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Τα φαβορί και οι δημοσκοπήσεις

Το πολιτικό θερμόμετρο όσο περνάει ο καιρός ανεβαίνει και όλο πιο πολύ..

Τα δύο μεγάλα κόμματα προσπαθούν να συσπειρώσουν τον κόσμο έτσι ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να μειώσει και άλλο Την ψαλίδα των δημοσκοπήσεων.

Σε σύγκριση με την προηγούμενη ανάλυση της Palmos τον Μάιο, η διαφορά στην πρόθεση ψήφου βρίσκεται στο 7,7% από το 8,2% και στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των δύο κομμάτων στο 6% από το 6,5%.

Έτσι λοιπόν στην Ημαθία ισως να υπάρξουν τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ημαθίας ένας από το ΣΥΡΙΖΑ... η ένας από τα μικρά κόμματα ανάλογα την καραμπόλα...Αν δεν ανατραπεί το κλίμα σίγουρα δύο βουλευτές Θα υπάρξουν στην Ημαθία από τη Νέα Δημοκρατία.

Μείωση της απόστασης μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis για λογαριασμό του Tvxs.gr.  Σε σύγκριση με την προηγούμενη ανάλυση της Palmos τον Μάιο, η διαφορά στην πρόθεση ψήφου βρίσκεται στο 7,7% από το 8,2% και στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των δύο κομμάτων στο 6% από το 6,5%.

Ακόμα και με αυτή τη διαφορά Ίσως η Νέα Δημοκρατία βγάλει τρεις βουλευτές.

Πάντα υψηλό ποσοστό εχει ο Αποστόλης Βεσυρόπουλος όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι και ο πρώτος σε ψήφους στο νομό Ημαθίας κατά την εκτίμησή μας πάντα ,Άλλωστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποντάρει πολλά σε αυτόν...και θα παλέψουν για την δεύτερη θέση ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης με τον Τάσο Μπαρτζώκα που θέλουν σίγουρα να διεκδικήσουν μία θέση στην Βουλή ...και πραγματικά όπως δείχνουν τα πράγματα αυτοί οι τρεις είναι μέχρι στιγμής τα φαβορί από όσα ακούμε έξω από τον κόσμο.. ...φυσικά όλα ανατρέπονται στις εκλογές..Εμείς μιλάμε με τα σημερινά δεδομένα.

Άλλωστε οι κρυφές δημοσκοπήσεις στην Ημαθία δείχνουν Βεσυρόπουλο-Μπαρζώκα-Τσαβδαρίδη η Τριάδα της Ημαθίας.

Το νέο στοιχείο που προκύπτει  είναι ότι μειώνεται το ποσοστό των «μετέωρων» ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ του 2015, οι οποίοι τις προηγούμενες φορές δήλωναν ότι δεν θα ψηφίσουν και πλέον μετακινούνται στους αναποφάσιστους κάτι που προβληματίζει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθεί να συσπειρώσει τους ανθρώπους που είναι αναποφάσιστοι.

Αν και ο χειμώνας έρχεται για μερικούς υποψήφιους ο καύσωνας θα είναι πολύ μεγάλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες