Αλβανός ιατροδικαστής αλλοίωσε πολύτιμα στοιχεία στην σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα - Σοκάρουν οι νέες μαρτυρίες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Αλβανός ιατροδικαστής αλλοίωσε πολύτιμα στοιχεία στην σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα - Σοκάρουν οι νέες μαρτυρίες


Είδαμε την σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, πλυμένη και με ραμμένα τραύματα, λέει ο δικηγόρος Κώστας Γιοβανόπουλος, που είδε το άψυχο κορμί του 35χρονου, παρουσία του Έλληνα ιατροδικαστή, για μόλις πέντε λεπτά.

Αίσθηση προκαλεί πως, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του 35χρονου, η σορός είχε πλυθεί και τα τραύματα είχαν ήδη συρραφεί όταν έφτασε εκεί ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, δηλαδή πολύτιμα στοιχεία είχαν αλλοιωθεί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να είναι αξιόπιστη η όποια εξέταση της σορού γίνει εκ των υστέρων.

Κατά τον κ. Γιοβανόπουλο, η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα έφερε δύο διαμπερή τραύματα στο θώρακα, στο ύψος της καρδιάς και δεν φαίνεται να πυροβολήθηκε εξ επαφής.

Ο Έλληνας ιατροδικαστής, Θ. Βουγιουκλάκης, που είδε την σορό, διαπίστωσε τα ράμματα στα τραύματα και το πλύσιμο της σορού, ότι δεν υπήρχε πυροβολισμός εξ επαφής, αλλά και ότι δεν υπήρξε τραύμα στα πόδια του 35χρονου, που να αποδεικνύει ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν και όχι απευθείας να τον σκοτώσουν.

Φίλος 35χρονου ομογενή: Σκοτώθηκε όρθιος κοιτώντας στα μάτια τους δολοφόνους του 

«Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας πέθανε όρθιος. Δίπλα ακριβώς από το σημείο που εκτελέστηκε, υπήρχε ένας λάκκος. Αν ήθελε να προστατευθεί, θα περπατούσε μέσα στον λάκκο για να καλυφθεί. Σκοτώθηκε όρθιος, όπως είπε και συγγενής του, και κοιτώντας στα μάτια τους δολοφόνους του», δήλωσε στο "Καλημέρα Ελλάδα" ο φίλος του και πρώην πρόεδρος της "Ομόνοιας"Λεωνίδας Παππάς, σχολιάζοντας τις εξελίξεις σχετικά με την έρευνα για το θάνατο του 35χρονου ομογενή στους Βουλιαράτες.

Ο ίδιος έβαλε στο «χάρτη» μία νέα διάσταση, σημειώνοντας ότι σε χθεσινές δηλώσεις του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Αλβανίας, κατηγόρησε τον Έντι Ράμα ότι πολιτικοποίησε το θέμα Κατσίφα, λέγοντας ότι προσπαθεί να απομακρύνει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από τα σκάνδαλα και να την στρέψει αλλού.

«Είδαμε την σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, πλυμένη και με ραμμένα τραύματα», είπε ο δικηγόρος Κώστας Γιοβανόπουλος, που είδε το άψυχο κορμί του 35χρονου, παρουσία του Έλληνα ιατροδικαστή, για μόλις πέντε λεπτά.

Αίσθηση προκαλεί πως, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του 35χρονου, η σορός είχε πλυθεί και τα τραύματα είχαν ήδη συρραφεί όταν έφτασε εκεί ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, δηλαδή πολύτιμα στοιχεία είχαν αλλοιωθεί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να είναι αξιόπιστη η όποια εξέταση της σορού γίνει εκ των υστέρων.

Δείτε το βίντεο:

Κατάθεση στις ελληνικές Αρχές έδωσαν οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαλεύκανση της υπόθεσης του θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, οι γονείς του πέρασαν κάτω από απόλυτη μυστικότητα στο ελληνικό έδαφος και κατέθεσαν σε Έλληνες αστυνομικούς, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που είχε διατάξει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ιωαννίνων, Αργύρης Δημόπουλος, σύμφωνα με το Έθνος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι γονείς του 35χρονου ομογενούς επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο συγγενικού τους προσώπου και μετέβησαν στην Κακαβιά. Σε ειδικό χώρο, που παραχωρήθηκε για τον σκοπό αυτό, συνάντησαν τρεις αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., στους οποίους και έδωσαν κατάθεση. Τους είχε ζητηθεί να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα του Κωνσταντίνου Κατσίφα και όσα άλλα επίσημα έγγραφα είχαν στο σπίτι.

Οι γονείς του 35χρονου κατέθεσαν ότι ο γιος τους είχε διπλή υπηκοότητα, ότι ήταν εγγεγραμμένος στα δημοτολόγια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ενώ για το περιστατικό δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν κάτι, καθώς δεν ήταν παρόντες. Οι δύο αυτές καταθέσεις προστέθηκαν στον φάκελο της δικογραφίας που άνοιξαν οι ελληνικές Αρχές, οι οποίες διερευνούν, μετά την εντολή του εισαγγελέα Αργύρη Δημόπουλου, εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση εις βάρος των Αλβανών αστυνομικών. Ο φάκελος της υπόθεσης εστάλη χθες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Μυστήριο παραμένει το τι απέγινε το κινητό τηλέφωνο του 35χρονου, το οποίο δεν έχει ακόμα βρεθεί, χωρίς να αποκλείεται να έχει κατασχεθεί από τις αλβανικές αστυνομικές Αρχές. Οι γονείς του και οι αδελφές του έχουν κάνει νομικές ενέργειες προς την Εισαγγελία Τιράνων να τους παραδοθεί, αν βρίσκεται στον φάκελο της σχετικής δικογραφίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες