Κους Κους νεοδημοκρατών για τον Δήμο Βέροιας ο Παυλίδης υποψήφιος ο Μπατσαρας απέναντι! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Κους Κους νεοδημοκρατών για τον Δήμο Βέροιας ο Παυλίδης υποψήφιος ο Μπατσαρας απέναντι!

Στελέχη της ΝΔ σήμερα σε μια κουβέντα που ειχαν στο γήπεδο της Βέροιας στο ημίχρονο,έλεγαν ότι μια μεγάλη ομάδα νεοδημοκρατες Ίσως και πλειοψηφία θέλου υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας τον Παύλο Παυλίδη. 

Η Κουβέντα έλεγε. .Όσα πήρε το αυτί μας σας το μεταφέρουμε με ονόματα ..

Μα ο Μπατσαρας Κουφοπουλος Ζιωγας δεν θελει τον Παυλίδη για υποψήφιο. ...

Καί ποιος τους ρωτάει μωρέ αυτους (ελεγε ο αλλος ). .Πόσα κουκιά έχουν αυτοί και δεν θέλουν τον Παυλίδη υποψηφιο δήμαρχο σιγά την απώλεια!!!

Ναι αλλά θα πάει σε άλλο συνδυασμό ο Μπατσαρας  αν κατεβει στις εκλογες!!!!

Μάλιστα!!!Δηλαδή Βοργιαζιδη! !! που κατηγορούν όλα αυτά τα χρόνια!!!Και θα βάλουν εκεί υποψηφιότητα μου λες!!!Και μου λες επισης ότι ο Μπατσαρας ο Κουφοπουλος  και ο Ζιωγας έχει τοσους ψήφους που μπορεί να κρίνει αποτέλεσμα. .Έλα μην τρελαθούμε κιόλας. .

Ναι σου λέω θα πανε  απέναντι!!!!

Αντέ ο Ζιωγας ναι θα στηρίξει Βοργιαζιδη το καταλαβαίνω..άλλωστε νοικιάζει από τον Βοργιαζιδη μπορεί ο άνθρωπος να εχει κάποιο συμφέρον κάποια υποχρέωση  . .αλλά οι άλλοι τι ζοροι τραβάνε. 

Δεν θέλουν τον παλιό τους συναγωνιστή να είναι πάνω από αυτούς (γελια )γιατί αν βάλουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν θα βγει κανείς τους!!!!Αλήθεια τους είδες ποτέ υποψήφιους? 

Καλά ρε ο Μπατσαρας δεν ήταν υποψήφιος? 

Ναι ήταν στο χωριό του ας κατέβει κεντρικό να δούμε τα κουκιά του να δούμε και τα κουκιά του Ζιωγα με τον φίλο του τον Κουφοπουλο  που κανουν πολιτική στην καφετερια!!μόνο λόγια; Εδώ να τους δω!!!! Να βάλουν υποψηφιότητα να δούμε τα κουκιά τους και θα τους βγάλω το καπέλο! 


Καλά μας κάνουν βρε εκεί φτάσαμε την ΝΔ και θελουμε να γίνουμε και κυβέρνηση ολόκληρο κόμμα και δεν έχουμε υποψήφιο!!! 

Εγώ  πάντως θα βάλω υποψήφιος με τον Παυλίδη και αν έχουν κότσια ας με διαγράψουν!!!Εγώ ήμουν και θα είμαι ΝΔ.!!!αφού δεν μπορούν να βρουν υποψηφιο ο Παύλος θα είναι και ο επόμενος υποψήφιος  δήμαρχος  που θα στηρίξουν οι νεοδημοκρατες και θα το δείτε. .

Άστα θα γίνει χαμός!!!

Άσε μας ρε που κάποιοι δεν τους βγήκε η υποψηφιοτητα Χαλκιδη τώρα θα γινουν και ρυθμιστές! !!Ας μπουν αυτοί μπροστά τότε αν έχουν κότσια. ..Σιγά τον χαμό! !

Αυτη ήταν η συζήτηση κάποιας παρεας το ξανατονιζουμε νεοδημοκρατες ...Αλλά επειδή άρχιζε το ματς δυστυχώς τελείωσε απότομα η συζήτηση. .

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες