13 Οκτ 2018

«Κλείδωσαν» οι 10 υποψήφιοι περιφερειάρχες της ΝΔΤέσσερα πρόσωπα που προέρχονται από την αυτοδιοίκηση θα διεκδικήσουν τις περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με... 

 
 
 
πηγές της Πειραιώς για τις αυτοδιοικητικές εκλογές «κλείδωσαν» οι εξής υποψηφιότητες: O Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δημάρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης θα είναι στην Περιφέρεια Αττικής απέναντι στη Ρένα Δούρου.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου απέναντι στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Δέδε και τον νυν περιφερειάρχη Π. Τατούλη.

Ο 34χρονος αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φάνης Σπανός θα διεδικήσει την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας απέναντι στον εκλεκτό της Κουμουνδούρου Δημήτρη η Αναγνωστάκη και ο 38χρονος περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας Νεκτάριος Φαρμάκης θα αναμετρηθεί με τον Απόστολο Κατσιφάρα τον οποίο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμίζουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις αρχές της εβδομάδας από την Αρτα στήριξε όλους τους εν ενεργεία περιφερειάρχες, οι οποίοι είχαν κερδίσει στις προηγούμενες εκλογές και είχαν υποστηριχθεί από την ΝΔ.

Πρόκειται για τους:

-Απόστολο Τζιτζικώστα στην Κεντρική Μακεδονία,
-Χρήστο Μέτιο στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη Μακεδονία,
-Κώστα Αγοραστό στη Θεσσαλία
-Αλέξανδρο Καχριμάνη στην Ήπειρο,
-Γιώργο Χατζημάρκο στο Νότιο Αιγαίο,
-Χριστιάνα Καλογήρου στο Βόρειο Αιγαίο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε