Μεγάλη ταλαιπωρία ασθενών στο νοσοκομείο της Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Μεγάλη ταλαιπωρία ασθενών στο νοσοκομείο της Βέροιας


Συνεχείς καταγγελίες έχουμε από ασθενείς της Ημαθίας για το Νοσοκομείο της Βέροιας..
Αρκετοί είναι οι ασθενείς που πρέπει να χειρουργηθούν στο νοσοκομείο της Βέροιας και ιδιαίτερα στην ορθοπεδική διότι δεν υπάρχει ένα μηχάνημα ακτινοσκοπικό αξίας 40.000 Ευρώ. ..με το αποτέλεσμα οι ασθενείς να φεύγουν σε άλλα νοσοκομεία όπως Θεσσαλονίκη και Νάουσα..

Οι πληροφορίες μας λένε ενώ το κεντρικό νοσοκομείο είναι της Βέροιας.. μηχανήματα και προκηρύξεις γίνονται μόνο  για το Νοσοκομείο της Νάουσας όπως και για ακτινοσκοπικό.. Δεν λέμε να μη γίνουν προκυρήξεις για το Νοσοκομείο της Νάουσας.. αλλά δεν μπορεί το κεντρικό νοσοκομείο της Ημαθίας να έχει τέτοια προβλήματα.. και να ταλαιπωρούνται έτσι οι ασθενείς..

Τα Ίδια προβλήματα υπάρχουν και με τους αναισθησιολόγους που δεν υπάρχουν στο νοσοκομείο της Βέροιας και δεν μπορούν οι τρεις οι αναισθησιολόγοι να καλύψουν όλα τα περιστατικά.... με αποτέλεσμα και πάλι οι ασθενείς να φεύγουν σε άλλα νοσοκομεία εκτός νομού...Ενώ πάλι προκήρυξη έγινε για τα επείγοντα περιστατικά αναισθησιολόγο στο νοσοκομείο της Νάουσας..Σοβαρότητα μηδέν. .
Όταν ήρθε ο υπουργός εδώ στο νοσοκομείο της Βέροιας τέθηκαν όλα τα προβλήματα για το Νοσοκομείο της Βέροιας αλλά απολύτως τίποτα δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής..

Δεν είναι δυνατόν για 40.000 Ευρώ να υπάρχει μία τέτοια ταλαιπωρία ασθενών και ο Διοικητής το νοσοκομείο της Βέροιας μαζί με τους βουλευτές να σφυρίζουν αδιάφορα..
Καλό είναι να υπάρχει και το νοσοκομείο της Νάουσας αλλά να μην υπολειτουργεί και το κεντρικό νοσοκομείο της Ημαθίας που είναι της Βέροιας..
Τα συγκεκριμένα προβλήματα τα είχαν θέσει και ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ Καλαϊτζίδης αλλά και ο δήμαρχος της Βέροιας και πάλι χωρίς αποτέλεσμα..
Η διοίκηση άμεσα πρέπει να λύσει το πρόβλημα και να αφήσει τα πολιτικά παιχνίδια και της εντοπιότητες. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες