Οι κλίκες της ΝΔ Ημαθίας αφήνουν το κόμμα χωρίς υποψήφιο Δήμαρχο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Οι κλίκες της ΝΔ Ημαθίας αφήνουν το κόμμα χωρίς υποψήφιο Δήμαρχο

Τελικά οι ζυμώσεις και οι συνελεύσεις και οι συνεδριάσεις που έγιναν όλο αυτό τον καιρό με την τοπική της Νέας Δημοκρατίας και γενικά με όλη τη Νέα Δημοκρατία στην Ημαθία  δυστυχώς ,δεν έβγαλε καρπούς για να έχει υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας..

Εδώ είναι η να γελάς, ή να κλαις ,γελάνε Ακόμα και οι νεοδημοκράτες μαζί με τις πέτρες.

Ένα κόμμα εξουσίας όπου  αύριο μεθαύριο θα προκηρυχθούν εθνικές εκλογές και θα είναι ίσως στη εξουσία...δεν μπορεί να βρει υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας.... όταν σε άλλες πόλεις ήδη ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνας ..

Ακούς νεοδημοκράτη να λέει αν θα στηρίξει το κόμμα τον τάδε Εγώ θα πάω με τον τάδε και ας με διαγράψει.. Μα είναι δυνατόν να ενδιαφέρονται τόσα άτομα από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και αυτοι να μην παίρνουν μία απόφαση;

Ακούς κάποιους άλλους να λένε ..ότι αυτός δεν είναι ικανός δεν μπορει, Δεν τραβάει ,Δεν κάνει, και τέτοια. . Έγιναν χίλια κομμάτια το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας εδώ στην Ημαθία οι κλίκες ακόμα ζουν και βασιλεύουν και τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας σφυρίζει αδιάφορα..

Αλήθεια είναι σοβαρό κόμμα η Νέα Δημοκρατία να μην μπορεί να βρει υποψήφιο σε έναν δήμο όπως η Βέροια;

Και γιατί μετά ο ΣΥΡΙΖΑ να μην τρίβει τα χέρια με αυτά που βλέπει..

Όπως δείχνουν τα πράγματα την στήριξη η Νέα Δημοκρατία θα την δώσει στους συνδυασμούς Βοργιαζίδη και Παυλίδη και να το θυμάστε. .

Άντε και σε ανώτερα. .Ο Λαγός κοπάδι δεν γίνεται..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες