6 Σεπ 2018

Επικεφαλής της ΝΔ στις Ευρωεκλογές ο ΜεϊμαράκηςΑποδεχόμενος την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν μερικούς μήνες, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα ηγηθεί της μάχης της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές.

Σε... 

 
 
συνάντηση που είχαν χθες στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή συμφώνησαν ότι θα βρίσκεται στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος τον Μάιο και προφανώς θα είναι επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος στις Βρυξέλλες, καθώς η εκλογή του τέως προέδρου θεωρείται δεδομένη.

Σε συνομιλητές του, τους τελευταίους μήνες, ο κ. Μεϊμαράκης άφηνε να εννοηθεί ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές, με μόνη πιθανότητα, αν βρισκόταν στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. Ωστόσο μετά τη χθεσινή συνάντηση το ενδεχόμενο αυτό αποκλείστηκε και οριστικοποιήθηκε η κάθοδος του για την Ευρωβουλή όπως αρχικά είχε συζητηθεί.

Στην ίδια συνάντηση συζητήθηκε η στρατηγική του κόμματος ενόψει της ΔΕΘ αλλά και των εκλογών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε τις απόψεις του κ. Μεϊμαράκη ενόψει του συνεδρίου του κόμματος τον Μάιο, στο οποίο έχει οριστεί πρόεδρος, καθώς θεωρείται η αφετηρία της προεκλογικής περιόδου για τη ΝΔ. Κοινή εκτίμηση άλλωστε είναι ότι τον Μάιο θα στηθούν τετραπλές κάλπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε