21 Σεπ 2018

Έναρξη νέων τμημάτων Νοηματικής στο ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος

0 comments

         Το Κέντρο δια Βίου Μάθησης ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος πιστό πάντα στην γραμμή της πρωτοτυπίας και της προσφοράς στην εκπαίδευση και την εξειδίκευση των νέων, κατόρθωσε να φέρει στην Βέροια την διδασκαλία της Νοηματικής γλώσσας με μεγάλη επιτυχία εδώ και 3 χρόνια.


         Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά σε επαρχιακή πόλη και αποκλειστικά μόνο από το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Νοηματικής γλώσσας(ΚΕΝΓ).


          Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα 4 κύκλων (κάθε κύκλος 4 μήνες), δίνοντας βεβαίωση παρακολούθησης μετά το πέρας κάθε κύκλου και την δυνατότητα απόκτησης επάρκειας. Η επάρκεια της νοηματικής είναι το σκαλοπάτι για τον χώρο της διερμηνείας και την άμεση πρόσβαση στον πίνακα ειδικής αγωγής εκπαιδευτικών. 

          Το ΚΕΝΓ είναι το παλαιότερο κέντρο νοηματικής με εξειδικευμένους κωφούς δασκάλους, κατέχοντας μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις επάρκειας.


           Ενημερωθείτε άμεσα για το πρόγραμμα της νοηματικής και κάνετε την εγγραφή σας.


Προλάβετε!!! Περιορισμένες θέσεις


Για περισσότερες πληροφορίες:

Αγ Αντωνίου & Καρατάσου γωνία ή επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά τις ώρες 08:00 - 21:00 στα τηλέφωνα 2331021061, 6974338357. e-mail: ekedimtheoxas@gmail.com fb: ΕΚΕΔΙΜ Βέροιας Θεοχαρόπουλος HYPERLINK "http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fekedim-verias.gr%2F&h=VAQH-sdZMAQE1Uy0CyLgCesE5xjCXeR7oyz-ZGAzP3UEBVA&enc=AZMEusb2qVyZjBD_VWSU02-Jj74efH2b8odfPimB4-ToanoamwvzKVlNw4VPQg2CBCiYo2Yzlzoufb2pNfAcq_aV6N2HJLrNX_TQmaVPuxgBRPaYwDC-I-5e01IhRqNF-4eBWgiSVRyYNjRQOGUESNsbBJtLnRHlCc_PGc9gNK2OYVh_OyQSf9GUEfw3Z-XIZCoqnZ1JwJxqHYvqiauz9KOW&s=1" \t "_blank" http://ekedim-verias.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε