12 Σεπ 2018

Αντιδρούν οι γονείς στη δήλωση Γαβρόγλου για αλλαγή της ώρας έναρξης των μαθημάτων"Ο υπουργός Παιδείας προσπαθώντας να εξωραΐσει και να αποπροσανατολίσει από τα σοβαρά προβλήματα με τα οποία άνοιξαν τα σχολεία χαϊδεύει τα αυτιά των μικρών μαθητών, μη αντιλαμβανόμενος τα προβλήματα που δημιουργούνται στους εργαζόμενους γονείς και... 
 
 
 
 
 
χωρίς να εγγυάται την κάλυψη της πρωινής ζώνης 7-9 πανελλαδικά σε όλα τα σχολεία για τους γονείς που η εργασία τους ξεκινάει πρωί - πρωί" δήλωσε ο πρόεδρος της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας, Δημήτρης Λάμπρου, αναφορικά με την δήλωση του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου σχετικά με την αλλαγή της ώρας έναρξης των μαθημάτων.

Σημειώνεται ότι ο κ. Γαβρόγλου δήλωσε ότι του χρόνου θα ξεκινούν τα μαθήματα από τις 9:00. «Για να κοιμόμαστε λίγο παραπάνω», σχολίασε.

"Είναι οι αλλαγές που θεωρούν 'ουσιαστικές αλλαγές' στο υπουργείο. Προφανώς εμείς αυτά τα θεωρούμε λίγο επιφανειακά. Είναι μια επιφανειακή αλλαγή, το θέμα είναι τα παιδιά να καλύπτουν τις ανάγκες τους, εδώ δεν έχουμε εκπαιδευτικούς, οι ελλείψεις είναι πολλές. Οι συντηρήσεις των σχολείων έχουν μείνει εκεί που τις αφήσαμε πριν το καλοκαίρι" δήλωσε στο enikos.gr ο αντιπρόεδρος της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας, Θανάσης Κοκονάς.

"Τα ουσιαστικά προβλήματα των σχολείων είναι οι ελλείψεις των εκπαιδευτικών και να σταματήσουν οι συγχωνεύσεις στα σχολεία και όχι αν θα ξεκινούν μισή ώρα ή 40 λεπτά αργότερα. Τα κενά που δημιουργούνται από τις ελλείψεις των εκπαιδευτικών δίνουν τον χρόνο στα παιδιά για να μπορέσουν να ξεκουραστούν" τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε