18 Σεπ 2018

Οι επίλεκτοι των ΕΔ με τον Ήλιο της Βεργίνας στη Θεσ/νίκη – Εικόνες

0 commentsΑπάντηση στον Α. Τσίπρα και στον Ν. Κοτζιά έστειλαν οι επίλεκτοι των Ενόπλων Δυνάμεων. Οσο και να θέλουν κάποιοι, η Ιστορία δεν διαγράφεται με μία υπογραφή, όπως θέλουν ορισμένοι κύκλοι εντός και εκτός των τειχών.

Η Μακεδονία είναι Ελλάδα, είναι η ψυχή μας, η γη που μεγάλωσε ο... 

Μέγιστος των Ελλήνων, ο Μ. Αλέξανδρος.

Η συμφωνία με τα Σκόπια για το όνομα αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για το μέλλον, καθώς κάποιοι πάνε να τα αλλάξουν όλα, όμως υπάρχουν και αυτοί που αντιστέκονται.

Η κίνηση που έκλεψε τις εντυπώσεις

Στελέχη της διακλαδικής ΔΥΚ, του ΕΤΑ (Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών) και της 31 ΜΕΕΔ, εντυπωσίασαν τους χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν στο περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μικροί και μεγάλοι φωτογραφίζονταν με τους ανθρώπους με τις μαύρες κουκούλες και ενημερώνονταν για το ρόλο, την αποστολή καθώς για τις στολές και τον οπλισμό τους.

Ερωτήσεις του τύπου ”Γιατί οι στολές σας είναι ερήμου”, εάν τα όπλα είναι αληθινά και ”γιατί φοράτε μαύρες κουκούλες”, ήταν από τις πιο συνηθισμένες, ενώ δεν έλειψαν και τα συγχαρητήρια για τη σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας στο μπράτσο των στελεχών.”Μπράβο σας που φοράτε στη στολή την Ελληνική Σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας”, όπως αναφέρει το kranosgr.blogspot.com.

Βέβαια δεν έλειψαν και σχόλια του τύπου ”ελπίζουμε του χρόνου να μην έχει αφαιρεθεί ο Ήλιος από τη σημαία και να συνεχίσετε να τη φοράτε”.

Δείτε εικόνες

Η «Συμφωνία των Πρεσπών» εκτός από την εκχώρηση απαράγραπτων ελληνικών εθνικών δικαιωμάτων με την παράδοση του αποκλειστικά ελληνικού ονόματος «Μακεδονία», και αντίστοιχη εθνότητα και γλώσσα στους Σλαβοαλβανούς υπηκόους ενός ξένου κράτους, επιφυλάσσει βαρύτατες συνέπειες σε βάρος της χώρας μας.

Το ζήτημα είναι αυτή η επαίσχυντη συμφωνία να μην προχωρήσει. Οι Ελληνες δείχνουν περίτρανα την αντίθεσή τους, ενώ οι εικόνες που σας παρουσιάσαμε, αποτυπώνουν περίτρανα πως κανείς και τίποτα δεν ξεχνιέται σε αυτή την χώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε