17 Σεπ 2018

Μπαρτζώκας:Με ομοψυχία, εργατικότητα και όραμα μπορούμε και τώρα να τα καταφέρουμε!

Το Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιέγραψε με ρεαλισμό το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για μια ισχυρή Ελλάδα που μας αξίζει! Ένα σχέδιο, με πυλώνες τη χαμηλότερη φορολογία, τις δομικές μεταρρυθμίσεις και την προσέλκυση νέων επενδύσεων. Με έμφαση στη δημόσια ασφάλεια, τον εκσυγχρονισμό της Υγείας και Παιδείας, με αναβάθμιση του αγροτικού και επιχειρηματικού τομέα. Με σεβασμό στις εθνικές ευαισθησίες και στην ιστορική κληρονομιά του λαού μας. 

Είναι ίσως πιο επιτακτική από ποτέ η ανάγκη για επανεκκίνηση της Χώρας μας, ώστε να ξεπεράσει πραγματικά την κρίση και να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής. Αρκετά πια με τους «μαθητευόμενους μάγους», αρκετά με τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία, που πληρώσαμε πολύ ακριβά! Οι Έλληνες έχουμε περάσει και στο παρελθόν δύσκολες στιγμές και ενωμένοι τις ξεπεράσαμε. Με ομοψυχία, εργατικότητα και όραμα μπορούμε και τώρα να τα καταφέρουμε!


                                             Τάσος Μπαρτζώκας

Πολιτευτής ΝΔ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε