27 Σεπ 2018

Θα γέμιζαν την αγορά με μπόμπα ποτά Ευτυχώς συνελήφθησαν

0 comments

Παράνομο εργαστήριο παρασκευής και εμφιάλωσης αλκοολούχων ποτών εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν 2 αδέλφια και κατασχέθηκαν περισσότερες από 1.100 φιάλες αλκοολούχων ποτών
Επίσης κατασχέθηκαν διάφορα σύνεργα και υλικά εμφιαλωτηρίου και περισσότερες από 2.100 κενές φιάλες
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας και Δοϊράνης, είχαν ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης παράνομο εργαστήριο παρασκευής και εμφιάλωσης αλκοολούχων ποτών.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν 2 αδέλφια ηλικίας 42 και 48 ετών, ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της νοθείας τροφίμων, πλαστογραφίας και παράβασης του τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, χθες (26 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη που χρησιμοποιούσαν, διαπιστώθηκε να έχουν εγκαταστήσει παράνομο εργαστήριο παρασκευής, νόθευσης και εμφιάλωσης αλκοολούχων ποτών με ειδικό εξοπλισμό και υλικά εμφιαλωτηρίου.
Στο χώρο του παράνομου εργαστηρίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 
περισσότερες από 1.100 φιάλες διαφόρων αλκοολούχων ποτών,
περισσότερες από 2.100 κενές φιάλες,
590 λίτρα αλκοολούχο υγρό και
50 λίτρα οινόπνευμα.
Επίσης κατασχέθηκαν σύνεργα και υλικά εμφιαλωτηρίου όπως αλκοολόμετρο, χρωστικές ουσίες, σύριγγες, οροί, χωνιά, καπάκια φιαλών, δοχεία με νερό κ.α.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία του 48χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 ξαναγεμισμένες φιάλες αλκοολούχων ποτών.
Ειδικό κλιμάκιο υπαλλήλων της Χημικής Υπηρεσίας Κεντρικής Μακεδονίας προσήλθε στον χώρο και έλαβαν δείγματα των αλκοολούχων ποτών για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε