5 απλοί τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει Φθινόπωρο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

5 απλοί τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει Φθινόπωρο


 
Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από το να γυρίζετε στο σπίτι σας και αυτό να μυρίζει Φθινόπωρο... 

 
 
 
   

 
 
 
 
 

Μιας και το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών σηματοδοτεί την έναρξη της φθινοπωρινής σεζόν -τουλάχιστον στο μυαλό μας- το να δώσουμε στο σπίτι μας ένα ωραίο άρωμα, μια όμορφη cosy μυρωδιά είναι σίγουρο πως θα μας φτιάξει τη διάθεση.

Δείτε 5 πολύ απλούς τρόπους για να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει όμορφα.

Γεμίστε ένα κατσαρολάκι με νερό και προσθέστε μέσα σε αυτό φρούτα εποχής και μπαχαρικά. Το μήλο και η κανέλα είναι ένας υπέροχος συνδυασμός. Βράστε τα υλικά σας και η μυρωδιά θα ανεβάσει τη διάθεσή σας στα ύψη.



Φτιάξτε ένα γλυκό από κολοκύθα.

Φτιάξτε οποιοδήποτε γλυκό με κολοκύθα. Η κολοκύθα είναι το απόλυτο φθινοπωρινό λαχανικό. Ένα ψωμί από κολοκύθα θα σας κάνει να αγαπήσετε αυτή την εποχή του χρόνου ακόμα περισσότερο.

Ανάψτε κεριά γενικότερα ή πιο συγκεκριμένα ανάψτε κεριά που μυρίζουν όπως το φθινόπωρο. Κεριά που μυρίζουν βανίλια ή κανέλα είναι ιδανικά γι’αυτήν την εποχή.

Κρεμάστε στεφανάκια δεντρολίβανου σε διάφορες γωνιές του σαλονιού σας. Αμέσως το σπίτι σας θα μοσχομυρίσει.



Βάλτε δεντρολίβανο στον χώρο σας.

Κάντε το κρασί σας φθινοπωρινό. Ρίξτε στο κόκκινο κρασί σας κανέλα, κομμάτια μήλου και φέτες πορτοκαλιού και μετατρέψτε το στο απόλυτο φθινοπωρινό ποτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες