6 Σεπ 2018

Το ελληνικό τυρί που συγκαταλέγεται στα 3 κορυφαία του κόσμου (εικόνα)


 
Μία πολύ σημαντική διάκριση στα φετινά International Cheese & Dairy Awards, που πραγματοποιήθηκαν στο Nantwich της Αγγλίας έλαβε η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ, η τελευταία καινοτομία της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ που συνδυάζει τα πολύ χαμηλά λιπαρά με την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.
Αποσπώντας... 

 
 
 
 
το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Τυριά με χαμηλά λιπαρά – Λιπαρά κάτω από 3%» -στην οποία συμμετείχαν εταιρείες και παραγωγοί τόσο από το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και από όλον τον κόσμο- η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ κατατάσσεται διεθνώς ανάμεσα στα 3 καλύτερα τυριά με λιγότερα από 3% λιπαρά.
Πρόκειται για ένα μοναδικό τυροκομικό προϊόν που περιέχει 27% πρωτεΐνη και μόνο 1% λιπαρά, με τη θερμιδική του αξία να είναι μόλις 29 θερμίδες ανά μερίδα, ενώ συγχρόνως αποτελεί πηγή ασβεστίου. Η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ είναι το ιδανικό προϊόν για όσους ακολουθούν προγράμματα διατροφής με χαμηλά λιπαρά, για αυτούς που γυμνάζονται και θέλουν να διατηρήσουν, ή να αυξήσουν, τη μυϊκή τους μάζα, αλλά και για όσους θέλουν να διαφυλάξουν τη φυσιολογική κατάσταση των οστών τους.

Τα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ διακρίνονται κάθε χρόνο σε μία πληθώρα εγχώριων και διεθνών διαγωνισμών, χάρη στην κορυφαία ποιότητα και την ανώτερη γεύση τους, αλλά και τη διαρκή επένδυση της εταιρείας σε έρευνα, ανάπτυξη και νέες τεχνολογίες, με απώτερο στόχο να προσφέρει στο τραπέζι του καταναλωτή άριστα τυροκομικά προϊόντα με υψηλή διατροφική αξία.

Υπενθυμίζεται ότι τα International Cheese & Dairy Awards είναι ένας από τους παλαιότερους και σημαντικότερους σε εμβέλεια θεσμούς στον κλάδο των τυροκομικών παγκοσμίως, με ιστορία 114 ετών. Διεξάγεται κάθε χρόνο στο Nantwich, στο πλαίσιο της ομώνυμης έκθεσης αγροτικών προϊόντων και παραγωγής και στηρίζεται στη γνώση και την πείρα αναγνωρισμένων κριτών και επαγγελματιών του χώρου των τροφίμων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε