Η εξωστρέφεια των linasexclusive jewels by Toupektsi περνάει απο την 83η ΔΕΘ! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Η εξωστρέφεια των linasexclusive jewels by Toupektsi περνάει απο την 83η ΔΕΘ!

Η καρδιά των linasexclusive jewels by Toupektsi θα χτυπάει στη ΔΕΘ από 8 μέχρι 16 Σεπτεμβρίου 2018.Άλλη μια συμμετοχή, η 5η κατα σειρα στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονικης που αποδυκνυει την εξωστρέφεια αλλά και το όραμα της οικογένειας Τουπεκτση.Στο περίπτερο 2 όπου θα χτυπά η καρδιά της μικρομεσαίας ελληνικής επιχείρησης τα  linasexclusive jewels by Toupektsi θα παρουσιάσουν την νέα τους κολεξιόν Fall/Winter 18-19 που βασίζεται όπως πάντα στην ποιότητα, την αναβαθμισμένη αισθητική και το χειροποίητο μεράκι που αναδύχθηκαν ως τα πλέον ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρίας .

Φέτος ειδικά όπου στη ΔΕΘ είναι τιμώμενη χώρα η ΗΠΑ και με ηδη επαφες που εχουν πραγματοποιηθεί, η εταιρία προγραμματίζει συναντήσεις ώστε το ελληνικό χειροποίητο κόσμημα να ταξιδέψει όσο πιο μακρυά μπορεί και να γίνει πρεσβευτής του ελληνικού πολιτισμού αλλά και της εξαιρετικής ελληνικής παραγωγής .

Παράλληλα στο περίπτερο των linasexclusive jewels by Toupektsi εκτός από τις δημιουργίες με βάση το λιναρι που αγαπήθηκαν τόσο πολύ και έφθασαν σε κάθε γωνία της Ελλάδας θα παρουσιαστούν νέες σειρές κοσμηματων απο βελούδο, μέταλλα κ εξειδικευμένη τεχνική μακραμε σε σκουλαρίκια κ βραχιόλια  που θα εντυπωσιάσουν τις κύριες. 

Επίσης για πρώτη φορά τα linasexclusive jewels by Toupektsi θα παρουσιάσουν εκθεσιακά την ανδρική χειροποίητη σειρά που ήδη έχει αγαπηθεί από τους κυρίους . «Θεωρούμε ότι η ΔΕΘ είναι το πλέον κατάλληλο εργαλείο προώθησης , ανάπτυξης δικτύου αλλά και επικοινωνίας με τον κόσμο» δήλωσε η σχεδιάστρια της οικογενειακής επιχείρησης κα Λινα Τουπεκτση. «Θελουμε τα κοσμήματα μας να μην είναι απρόσωπα και  όλοι οι επισκέπτες να γνωρίσουν εμάς που προσπαθούμε να δώσουμε το καλύτερο για τον καθένα» πρόσθεσε.Τα linasexclusive jewels by Toupektsi θα βρίσκονται στο περίπτερο 2, Stand 15 στον κεντρικό χώρο που καταλαμβάνει το Επιμελητήριο Ημαθίας θέλοντας να δείξει ότι το καλό χειροποίητο κόσμημα που ξεκίνησε από την Βέροια μπορεί να κατακτήσει τις αγορές του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες