Σύμβαση για τη συντήρηση του αστικού οδικού δικτύου υπέγραψε ο Δήμος Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Σύμβαση για τη συντήρηση του αστικού οδικού δικτύου υπέγραψε ο Δήμος Βέροιας


Σύμβαση έργου με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ.Ε. ΒΕΡΟΙΑΣ» υπογράφτηκε, τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018, μεταξύ του Δήμαρχου Βέροιας, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών, Αθανάσιου Σιδηρόπουλου και του εκπροσώπου του κ. Νικολάου Καϊσίδη, ανάδοχου εργολάβου. 


Η σύμβαση περιλαμβάνει μια σειρά εργασιών αποκατάστασης του οδικού δικτύου και ασφαλτοστρωμένων ή τσιμεντοστρωμένων δρόμων της Δημοτικής Ενότητας Βέροιας που έχει υποστεί φθορές από τις συχνές βροχοπτώσεις-χιονοπτώσεις και την παγωνιά, καθώς και τη συντήρηση κοινωφελών χώρων της Δ.Ε. Βέροιας. 


Πιο συγκεκριμένα, θα ασφαλτοστρωθούν τμήματα οδών και θα αποκατασταθούν φθορές (λακκούβες) σε οδούς του οδικού δικτύου της πόλης αλλά και των τοπικών κοινοτήτων στη Δ.Ε. Βέροιας.


Τέλος, προβλέπεται η αντικατάσταση των κυβόλιθων στο επάνω μέρος της αυλής του 9ου Δημοτικού Σχολείου με άσφαλτο και η αποκατάσταση των βλαβών σε τμήμα της αυλής του Πολυκλαδικού Σχολείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες