30 Αυγ 2018

ΓΓ Δημόσιας Υγείας για ιό Δυτικού Νείλου: Οι μισοί δήμοι δεν παίρνουν κανένα μέτρο πρόληψης

Αποφασισμένος να ασκήσει πίεση προς τους δήμους, ώστε να κάνουν συστηματικούς ψεκασμούς για τα κουνούπια δηλώνει ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Ιωάννης Μπασκόζος, στο "Έθνος", μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ για την κινητοποίηση ενάντια στον ιό του Δυτικού Νείλου.

"Εκτιμώ ότι οι μισοί από τους δήμους δεν παίρνουν κανένα μέτρο πρόληψης, ενώ οι περιφέρειες έχουν κινητοποιηθεί στο σύνολό τους έπειτα από αρκετές προσπάθειες" δήλωσε.

"Είναι λυπηρό να βλέπεις μια επιδημία σε εξέλιξη και ορισμένους απλώς να κουνούν το δάχτυλο στους άλλους που θεωρούν αρμοδίους. Σκοπεύω άμεσα να ζητήσω από τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, που ελέγχουν τους δήμους, να ασκήσουν την εποπτεία τους και να ρωτήσουν κάθε δήμο ποια μέτρα πρόληψης έχει λάβει, πως, που και πότε. Εκτιμώ, πάντως, ότι οι μισοί από τους συνολικά 325 δήμους δεν κάνουν τίποτε" τόνισε.

Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε