12 Αυγ 2018

Καγκελίδης-Μεϊμαρίδης από τις νέες επιλογές Τζιτζικώστα στην Ημαθία

Ήδη ο προεκλογικός αγώνας έχει ξεκινήσει για όλους σχεδόν στην τοπική αυτοδιοίκηση και υποψήφιοι αρχηγοί των συνδυασμών ρίχνονται στη μάχη για να φτιάξουν από τώρα τα ψηφοδέλτια..

O νυν περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας Όπως δήλωσε θα ξαναείναι υποψήφιος για την περιφέρεια και ο ίδιος είπε ήδη κάνει επαφές για να συγκροτήσει εκ νέου νέο ψηφοδέλτιο.


Στο στόχαστρο του Απόστολου Τζιτζικώστα για τη  Ημαθια πέρα από τον σίγουρο Κώστα Καλαϊτζίδη εχει σχεδόν κάνει επαφές και με άλλους δύο.... Τον πρόεδρο του πολιτιστικού Συλλόγου Ευσταθίου Χωραφά Αντώνη Καγκελίδη και τον επιχειρηματία Στέλιο Μεϊμαρίδη να είναι στο ψηφοδέλτιο του. .

Όπως μάθαμε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα συναντηθεί και με τους δύο μετά τις 20 Αυγούστου για να έχουν μία σοβαρή συζήτηση έτσι ώστε να τους πείσει να μπουν στο ψηφοδέλτιο για την Ημαθία..

Η αλήθεια είναι ότι είναι δύο πολύ καλές επιλογές για την περιφέρεια..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε