Ο καιρός σήμερα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμεραΤην Τρίτη 28 Αυγούστου 2018 αναμένεται κακοκαιρία σε μεγάλο μέρος της χώρας. Πιο συγκεκριμένα και έως τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται βροχές και καταιγίδες στην Μακεδονία,
τη Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο, τις Σποράδες, και την Εύβοια. Στη συνέχεια, και έως το αργά το απόγευμα, τα φαινόμενα θα επεκταθούν στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, την Κρήτη και την υπόλοιπη Πελοπόννησο, ενώ θα εξασθενήσουν σταδιακά στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά και την Ήπειρο θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 2 έως 4 βαθμούς χαμηλότερη, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, τα νησιά του το Ιονίου και του Αιγαίου από 21 έως 32, και στην Κρήτη από 21 έως 28 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό, Βόρειο και Νοτιοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το απόγευμα. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές και βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρά βορειοδυτικοί 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές και πιθανώς καταιγίδες από το ξημέρωμα και έπειτα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, με πρόσκαιρη ενίσχυση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το πρωί έως και το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 29 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και πιθανώς καταιγίδες έως και το απόγευμα. Οι άνεμοι στα δυτικά του νομού θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το απόγευμα. Στα κεντρικά και ανατολικά του νομού θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες