23 Αυγ 2018

Τον θέλει στην περιφέρεια τον Καγκελίδη ο Τζιτζικώστας

0 comments

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ήδη έχει ξεκινήσει να φτιάχνει το ψηφοδέλτιο Γενικά σε όλη την περιφέρεια...

Εδώ και αρκετό καιρό κάνει επαφές και στην Ημαθία.

Όπως δείχνουν τα πράγματα υποψήφιοι  περιφερειακοί σύμβουλοι στη  στην κεντρική Μακεδονία από την Ημαθία στο ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα θα είναι σίγουρα ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης,και Θ.Τεληγιαννίδης,αφού η Ν Καρατζιουλα Αν και τι θέλει ο Τζιτζικώστας στο ψηφοδέλτιο αυτή επιθυμεί να είναι υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας..

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θέλει πάσα θυσία και τον δημοτικό σύμβουλο Βέροιας και πρόεδρο του πολιτιστικού Συλλόγου Ευσταθιο Χωραφά Αντώνη Καγκελίδη αφού βάζει λυτούς και δεμένους να τον πείσει να είναι στο ψηφοδέλτιο του..

Ο Τζιτζικώστας  θέλει να αξιοποίηση στην περιφέρεια τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Αντώνη Καγκελίδη και να τον δώσει το κομμάτι του πολιτισμού. .

Φυσικά την απόφαση θα την πάρει ο ίδιος ο Καγκελίδης..

Δεν βλέπουμε και άλλες υποψηφιότητες από άλλους συνδυασμούς και όπως δείχνουν τα πράγματα ο Τζιτζικώστας περίπατο θα κανει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε