28 Ιουλ 2018

Superleague: Όλα… ανοιχτά για τη "σέντρα" του πρωταθλήματο
Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, αφού είναι “παγιδευμένο” από την απουσία τηλεοπτικής “στέγης” αρκετών ομάδων. Η “σέντρα” της Superleague βρίσκεται στον… 

 
 
 
 
αέρα.

Ο συνεταιρισμός έχει προγραμματίσει Δ.Σ. για την προσεχή Δευτέρα (30.07.2018), προκειμένου να πραγματοποιήσει την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος. Οι επτά τηλεοπτικά άστεγες ΠΑΕ (Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία) όμως ενδέχεται όμως να αποτελέσουν αιτία αναβολής της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Superleague.

Αυτή τη στιγμή η κλήρωση της Superleague βρίσκεται στον “αέρα”, αφού απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσει είναι να υπογράψουν τηλεοπτικά συμβόλαια και οι επτά ομάδες που προαναφέρθηκαν (σ.σ. έχουν δηλώσει πως αν δεν βρεθεί λύση είναι ικανές να το… τραβήξουν στα άκρα). Να αναφέρουμε πως για να εγκριθεί η προκήρυξη χρειάζονται 12 ψήφοι ανάμεσα στα 16 μέλη του συνεταιρισμού.

Την ίδια ώρα, υπάρχει και η διαφωνία με τη Football League για τον αριθμό των ομάδων που θα πάρουν την άνοδο. Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ της Πέμπτης 26 Ιουλίου ο πρόεδρος της Superleague, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ζήτησε παράταση της προθεσμίας υποβολής της προκήρυξης, από τις 7 στις 18 Αυγούστου.

Αν λοιπόν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη ως την ερχόμενη Δευτέρα, η κλήρωση αναμένεται να αναβληθεί, ενώ είναι αμφίβολο το αν θα έχουμε “σέντρα” στις 25 Αυγούστου, αν δεν έχει βρεθεί λύση με την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Σε αυτό το ενδεχόμενο όμως αντιδρά η NOVA, που θέλει κλήρωση και ορισμό του προγράμματος.

Πηγή: www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε