I.Ελευθεράκης: Καλά έκανε η Ελλάδα και απέλαση τους Ρώσους διπλωμάτες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

I.Ελευθεράκης: Καλά έκανε η Ελλάδα και απέλαση τους Ρώσους διπλωμάτες

Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ του νομού Ημαθίας Ιορδάνης Ελευθεράκης τοποθετήθηκε για την απέλαση του έρωτα Ρώσων διπλωματών από την κυβέρνηση έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό..

Καλά έκανε η Ελλάδα και απέλασε ρώσους διπλωμάτες, οι οποίοι με τις πράξεις τους αντιστρατεύονταν τα συμφέροντα της πατρίδας. Τώρα με το μακεδονικό ή ρωσική υποκρισία μέσω Λαβρωφ αποκαλύφθηκε πλήρως, διότι η Ρωσία είχε αναγνωρίσει τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία! Τώρα δηλώνει αντίθετη ,διοτι ευνοούνται τα συμφέροντα του ΝΆΤΟ.

Θα έπρεπε όμως η εν λόγω στάση της Ελλάδας να είναι η ίδια απέναντι σε όλους που υπονομεύουν κατασκοπευτικά τη Χώρα.

Για παράδειγμα, κάποια άλλη μεγάλη δύναμη επι Κώστα Καραμανλή αποκαλύφθηκε ,ότι παρακολουθούσε τις τηλ. επικοινωνίες της ανώτατης πολιτειακής,πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας.

Δεν απελάθηκε κανένας διπλωμάτης εκείνης της χώρας! Ίσως να τους ζητήσαμε και συγγνώμη επειδή μας...παρακολουθούσαν. Αντίθετα εκείνη η χώρα (ΗΠΑ),όταν κατάλαβε,ότι θίχτηκαν τα συμφέροντά της από την δραστηριότητα του εν Αθήναις Ελληνοαμερικανικής υπηκοότητας υπαλλήλου της Λαλα,  τον καθαίρεσε και τον φυλάκισε! Άσε που ακούστηκε, ότι τον  ελληνοψυχο Λάλα τον ..έδωσαν στους Αμερικανούς κάποιοι  σκατο-ψυχοι πατριώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες