Πώς να περάσετε την τέλεια μέρα με τα παιδιά τώρα που τελείωσαν τα σχολεία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Πώς να περάσετε την τέλεια μέρα με τα παιδιά τώρα που τελείωσαν τα σχολεία


Μπορεί για εμάς το καλοκαίρι να ξεκινά την πρώτη μέρα...
της άδειάς μας, όμως για τα παιδιά αρχίζει φυσικά από τη μέρα που κλείνουν τα σχολεία. Ήδη μετράμε 2 εβδομάδες από τότε και η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε καταλάβει πόσο γρήγορα πέρασαν. Για να γιορτάσετε, λοιπόν, το τέλος της σχολικής χρονιάς και την αρχή των διακοπών – τουλάχιστον για τα παιδιά- , δείτε πώς να οργανώσετε την τέλεια μέρα!
Πώς να περάσετε την τέλεια μέρα με τα παιδιά τώρα που τελείωσαν τα σχολεία

Πρωινό όλοι μαζί
Σκεφτείτε για μια στιγμή πότε ήταν η τελευταία φορά που φάγατε όλοι μαζί πρωινό. Πιθανώς έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε, γι’ αυτό κι εμείς σας προτείνουμε την επόμενη Κυριακή να ξυπνήσετε αργά, να χουζουρέψετε με τα μικρά σας στο κρεβάτι και μετά να ετοιμάσετε ένα ξεχωριστό πρωινό. Συγκεντρώστε, λοιπόν, όλα τα υλικά που χρειάζεστε για να φτιάξετε μαζί με τα παιδιά κάτι ιδιαίτερο. Εμείς σας προτείνουμε τις κλασικές και αγαπημένες τηγανίτες, όμως, μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε ανάλογα με τα γούστα σας.

Βόλτα για παιχνίδι

Το παιχνίδι στον ήλιο και οι βόλτες έξω από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι το θερινό όνειρο κάθε παιδιού, γι’ αυτό μην τους χαλάσετε το χατίρι! Το καλύτερο μέρος είναι κάποιο κοντινό σας πάρκο στο οποίο τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν και να τρέχουν με ασφάλεια και εσείς να χαλαρώσετε και φυσικά να παίξετε μαζί τους. Αν επιτρέπεται, εκτός από το παιχνίδι και τη χαλάρωση στο πράσινο, μπορείτε να κάνετε πικ- νικ στη φύση και να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες που διοργανώνονται για μικρούς και μεγάλους σε μεγάλα πάρκα του λεκανοπεδίου, στις οποίες φυσικά μπορείτε να πάρετε μέρος.

Φτιάξτε μαζί σπιτικό παγωτό
Για κάθε παιδί, συνώνυμο του καλοκαιριού είναι το παγωτό – θυμηθείτε τα δικά σας παιδικά χρόνια και θα καταλάβετε τι εννοούμε! Για να κάνετε ακόμα πιο ξεχωριστή την εμπειρία του αγαπημένου καλοκαιρινού γλυκού μικρών και μεγάλων, μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας, ή μάλλον με τη βοήθεια των παιδιών. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και δεν χρειάζεται να έχετε παγωτομηχανή ούτε ταλέντο στη ζαχαροπλαστική για να τα καταφέρετε με επιτυχία.

Επιτραπέζια μετά παγωτού
Τον χειμώνα, ο καιρός επιβάλλει ταινία, κουβερτούλα και ποπ κορν. Το καλοκαίρι, όμως, τα πράγματα αλλάζουν. Μεταφέρετε το σκηνικό στο μπαλκόνι ή τη βεράντα και επιδοθείτε σε έναν μαραθώνιο με τα αγαπημένα σας επιτραπέζια! Για να... δροσιστείτε, πάρτε μαζί το παγωτό που φτιάξατε, σερβίρετέ το χρωματιστά μπολάκια και απολαύστε το όση ώρα (ή όσες ώρες) παίζετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες