Τρία σημάδια που δείχνουν κάποιο πρόβλημα στο γάμο σας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Τρία σημάδια που δείχνουν κάποιο πρόβλημα στο γάμο σας


Αν δεν είστε ευτυχισμένοι στο γάμο σας, το σίγουρο είναι δεν είστε οι μόνοι καθώς...
πολλά ζευγάρια αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

Μόνο το 60% των ανθρώπων είναι ευχαριστημένοι στη σχέση τους, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας της Αμερικής.

Δείτε κάποια προειδοποιητικά σημάδια για να διορθώσετε την κατάσταση πριν φτάσετε ένα βήμα πριν το χωρισμό και το διαζύγιο.

1. Νιώθετε μοναξιά στη σχέση σας

Όταν κάποιος δεν αισθάνεται ότι τον ακούσει ο σύντροφός του, τότε αρχίζει να αισθάνεται απομονωμένος. Η μοναξιά ευθύνεται για μεγάλο ποσοστό διαζυγίων. Είναι σημαντικό να το παρατηρήσετε και να προσεγγίσετε το ταίρι σας ώστε να του μιλήσετε για τα συναισθήματά σας.

2. Είστε ανήσυχοι για τα οικονομικά σας

Εάν ανησυχείτε συνεχώς για την μισθοδοσία σας ή για να βρείτε μια καλύτερη δουλειά, μπορεί να σας είναι πολύ δύσκολο να διαθέσετε χρόνο για ρομαντικές καταστάσεις με τον σύντροφό σας. Σύμφωνα με μια νέα μελέτη τα παντρεμένα ζευγάρια με χαμηλότερα εισοδήματα που έχουν συνεχή οικονομικά προβλήματα «είναι πιο πιθανό να χωρίσουν σε σύγκριση με τα πιο εύπορα ζευγάρια».

3. Το σ..ξ δεν είναι καν στο μυαλό σας

Σχεδόν το 12% των γάμων είναι χωρίς σεξ ή σχεδόν χωρίς σ..ξ, σύμφωνα με μία έρευνα. Ωστόσο, αν αποφεύγετε το σεξ για μεγάλο χρονικό διάστημα τότε βρίσκεστε ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες