Μ.Βορίδης: «Δεν μιλάμε λόγω εθνικού πένθους- Αύριο τα θρασίμια της πολιτικής θα μπουν στη θέση τους» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Μ.Βορίδης: «Δεν μιλάμε λόγω εθνικού πένθους- Αύριο τα θρασίμια της πολιτικής θα μπουν στη θέση τους»



Ο Μάκης Βορίδης προανήγγειλε σκληρή επίθεση της ΝΔ στην κυβέρνηση μετά τη λήξη του εθνικού πένθους για τις φονικές πυρκαγιές στην Αν.Αττική

Για... 

 
 
 
«θρασίμια της πολιτικής» που πανηγυρίζουν για δήθεν «υποδειγματική» αντίδραση της κρατικής μηχανής στην πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής μίλησε ο κ. Μάκης Βορίδης, προειδοποιώντας ότι υπάρχουν ευθύνες για συγκεκριμένα πρόσωπα και θα αποδοθούν.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ προανήγγειλε το πλαίσιο εντός του οποίου θα κινηθεί από αύριο η ηγεσία του κόμματος προκειμένου να αναδείξει τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης και των αρμόδιων φορέων που οδήγησαν σε θάνατο τουλάχιστον 84 ανθρώπους.

«Είπαμε να μη μιλήσουμε γι αυτά έως την λήξη του εθνικού πένθους αλλά ακούστε και κάντε μας μια χάρη εκεί στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην μνήμη αυτών των ανθρώπων σταματήστε να είστε αυτάρεσκοι λέγοντας πόσο υποδειγματικά λειτούργησε ο κρατικός μηχανισμός. Σταματήστε. Αντί να ακούμε από τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας για υποδειγματική αντίδραση πρέπει να είστε ταπεινοί» είπε ο κ. Βορίδης.

«Από αύριο θα μιλήσουμε για ευθύνες και εγκληματικές παραλείψεις παράγραφο- παράγραφο» προειδοποίησε ο ίδιος για να εξηγήσει «θα πούμε ποιος ευθύνεται για συγκεκριμένες παραλήψεις. Παραλείψεις ενεργειών που περιγράφονται σε δικές σας εγκυκλίους που περιγράφουν με λεπτομέρειες για το τι πρέπει να κάνει ο κάθε ένας»

«Πάνω σε αυτούς τους δεκάδες νεκρούς δεν υπάρχει μικροπολιτική» τόνισε για να συνεχίσει «ο καταλογισμός των ευθυνών, όμως δεν είναι μικροπολιτική. Η σωστή λειτουργία του κρατικού μηχανισμού- όχι γενικά αλλά συγκεκριμένα – δεν είναι μικροπολιτική. Θα μιλήσουμε αναλυτικά αύριο ώστε τα θρασίμια της πολιτικής να μπουν στην θέση τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες