Γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας για όπλα συλλήψεις και στην Ημαθία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας για όπλα συλλήψεις και στην Ημαθία

Το επείγον έγγραφο της Ασφάλειας Ηρακλείου και τα στοχευμένα σημεία - Οι συλλήψεις πλέον έχουν φτάσει τις 7 - Δύο γυναίκες μεταξύ των συλληφθέντων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση σε όλη τη χώρα, με αφορμή την αποκάλυψη στο Ηράκλειο κυκλώματος που δραστηριοποιείται με την πώληση όπλων, σφαιρών και άλλων ειδών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Nέα επιτυχία της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής

Μετά από επείγον έγγραφο της Ασφάλειας Ηρακλείου, οι έρευνες πραγματοποιούνται σε 55 στοχευμένα σημεία σε όλη τη χώρα, που προέκυψαν από τις μέχρι τώρα έρευνες των διωκτικών αρχών. 

Έρευνες γίνονται από Θράκη ως Ζάκυνθο και από Ρόδο ως Πελοπόννησο.

Στα σημεία αυτά, όπως λένε οι πληροφορίες, οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι έγιναν αγοραπωλησίες και αναζητούν τους παραλήπτες

Οι συλλήψεις πλέον έχουν φτάσει τις 7, εκ των οποίων 6 στην Κρήτη και μια στην Ημαθία.

Εγκέφαλος του κυκλώματος θεωρείται ο 55χρονος Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, ενώ βασικό συνεργάτης του, όπως εκτιμά η αστυνομία ήταν ο Διευθυντής τοπικού καταστήματος εταιρείας ταχυμεταφορών, που διαχειριζόταν την διακίνηση του οπλισμού.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι εκτός από τον 55χρονο, εμπλέκονται η κουνιάδα του, η σύζυγος του και οι δυο του γιοί. 

 

Ο 55χρονος, η κουνιάδα, ο ένας γιος,  ο διευθυντής της μεταφορικής εταιρείας, ο συνεργάτης από την Ημαθία και ένας Βούλγαρος παραπέμπονται από την ΕλΑΣ με το άρθρο 187 για διαρκή εγκληματική δράση. 

Η σύζυγος του επιχειρηματία και ο άλλος γιος παραπέμπονται για απλή συνέργεια

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπάρχουν μαρτυρικές καταθέσεις που αναφέρουν ότι ο ίδιος 55χρονος ισχυριζόταν ότι την τελευταία 10ετια είχε βγάλει εκατομμύρια από αυτήν την δραστηριότητα.

Από τον Μάρτιο όποτε και προέκυψε ο εντοπισμός του φορτίου στον Προμαχώνα τέθηκε υπό παρακολούθηση με τηλεφωνική επισύνδεση. 
Το ίδιο έγινε και με συγγενικά του πρόσωπα...
Για παράδειγμα - σύμφωνα πάντα με την αστυνομία - έχουν στοιχεία ότι η κουνιάδα έκανε κανονικά παραγγελίες . Τα έφερναν στην Κρήτη και μέσω της μεταφορικής τα έστελναν σε όλη την Ελλάδα

Στις έρευνες των αρχών, μέχρι τώρα έχουν εντοπιστεί και κατασχεθεί:
16 πυροβόλα όπλα 
6 κινητά τηλέφωνα
19 σπρέι πιπεριού
2773 φυσίγγια 
49 γεμιστήρες
8 κλείστρα
6 τέηζερς
γκλομπς κι ένα μαχαίρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες