23 Ιουλ 2018

Όλα τα χάνει σιγά σιγά η Βέροια

Μετά το πλιάτσικο που έγινε στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου από πιστωτές της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, από το οποίο «σήκωσαν» ηλιακούς  θερμοσίφωνες, κλιματιστικά, όργανα γυμναστικής, φωριαμούς  και πάγκους από τα αποδυτήρια μέχρι και τα λαμινέιτ πατώματα, ήρθε η σειρά του πούλμαν.

Αυτό το παίρνει ο κάτοχος της κυριότητάς του, αφού η ΠΑΕ από εποχής Αρβανιτίδη ακόμη, είχε ένα χρέος 2500 ευρώ στον Κατερινιώτη από τον οποίο το αγόρασε, με αποτέλεσμα να ανήκει σε αυτόν η κυριότητα.

Το πούλμαν εδώ και κάτι μήνες βρίσκεται σε ακινησία και παρκαρισμένο μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του  Δημοτικού Σταδίου. Ήταν να το πάρει με εξουσιοδότηση πρώην υπάλληλος της Βεροιώτικης ΠΑΕ!!! το Σάββατο ,όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε εξ΄αιτίας του ότι δεν βρέθηκε γερανός να το μετακινήσει.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει εντός της εβδομάδας.

Εντωμεταξύ στο άκουσμα της «αρπαγής» του πούλμαν, οι οργανωμένοι φίλαθλοι της «Βασίλισσας» ξεσηκώθηκαν, βγάζοντας σκληρή ανακοίνωση που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, κατά  πρώην διοικούντων και υπαλλήλων, με την οποία καλούν  τον κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο και να αποτρέψει με την παρουσία του να χαθεί ένα κόσμημα, όπως είναι το συγκεκριμένο όχημα, για την ομάδα

Εφημερίδα Κερκιδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε