Ολοκλήρωση δύο μεγάλων προμηθειών για το Δήμο Αλεξάνδρειας με την τοποθέτηση Νέων Καθισμάτων στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Ολοκλήρωση δύο μεγάλων προμηθειών για το Δήμο Αλεξάνδρειας με την τοποθέτηση Νέων Καθισμάτων στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας...


 
 
 
Ο Δήμος Αλεξάνδρειας μέσω της συνολικής προσπάθειάς του για την ποιοτική βελτίωση των υποδομών του, τοποθετεί νέα καθίσματα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα οφέλη από την τοποθέτηση των νέων καθισμάτων θα γίνουν άμεσα αντιληπτά από τους Δημότες μας, καθώς θα συμβάλλουν στην άνετη και απρόσκοπτη παρακολούθηση πολιτιστικών και λοιπών θεαμάτων που αναπτύσσονται στο Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας, 

Επιπλέον, ξεκίνησε και η τοποθέτηση τεσσάρων νέων Πινακίδων Led, για την ενημέρωση των Δημοτών μας, διακεκριμένων ως εξής:
  • Δύο (2) θα τοποθετηθούν στην πόλη της Αλεξάνδρειας
  • Μία (1) στην Τοπική Κοινότητα Κλειδίου και 
  • Μία (1) στην Τοπική Κοινότητα Σταυρού. 
οι οποίες έρχονται να προστεθούν στις προηγούμενες τρεις (3) που έχουν ήδη ήδη βρίσκονται σε λειτουργία σε άλλες περιοχές του Δήμου μας.

Οι νέες πινακίδες, όπως συμβαίνει με τις ήδη υπάρχουσες,  θα προβάλλουν πληροφορίες και ανακοινώσεις για διάφορα θέματα που αφορούν τους Δημότες του Δήμου Αλεξάνδρειας και των Δημοτικών του Κοινοτήτων, όπως αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, τοπικά γεγονότα, αποφάσεις των Δημοτικών Αρχών, οδηγίες από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου σε περιπτώσεις επικίνδυνων φαινομένων κ.α. Επίσης, θα μπορούν να προβάλλονται πληροφορίες γενικού ενδιαφέροντος και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία κρίνεται σκόπιμο να προβληθεί από την Δημοτική Αρχή. 
 
Τα ανωτέρω έργα όπως και μία σειρά νέων έργων των οποίων επίκειται η υλοποίηση τους, αποτελούν μία δέσμευση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας,  ο οποίος δήλωσε σχετικά ότι:
 
 

«Πρωταρχικό μέλημα μας είναι η πραγματοποίηση έργων αναβάθμισης που θα αναβαθμίζουν την ποιότητα διαβίωσης στον Δήμο μας.  Εγώ προσωπικά, αλλά και συνολικά η Δημοτική Αρχή, είχαμε αφουγκραστεί την άποψη για την ανάγκη αναβάθμισης του αμφιθεάτρου μας, του μεγαλύτερου πνεύμονα πολιτιστικής ανάδειξης του δήμου μας, καθώς η υφιστάμενη υποδομή του ήταν αρνητικός παράγοντας στην παρακολούθηση εκδηλώσεων. Με την παρέμβαση αυτή, άλλαξε η όψη του κι έγινε πιο λειτουργικό κι άνετο για τους θεατές.
 
Επιπρόσθετα, δικαίωμα ενός σύγχρονου πολίτη αποτελεί και η πρόσβαση στην ενημέρωση μέσω  της  άντλησης σημαντικών πληροφοριών που τον αφορούν κι αυτό το δικαίωμα ερχόμαστε να υποστηρίξουμε μέσω της τοποθέτησης των τεσσάρων νέων πινακίδων Led. Σε κάθε περίπτωση, ευελπιστούμε τα εν λόγω έργα  να αποδειχθούν χρήσιμα για τους  Δημότες μας, για τους οποίους ήδη σχεδιάζουμε νέα σημαντικά έργα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες