2 Ιουλ 2018

Πέθανε ο Γιώργος Γαλανομάτης ο "πατριάρχης" της Ημαθιώτικης δημοσιογραφίας

Έφυγε ο "πατριάρχης" της Ημαθιώτικης δημοσιογραφίαςΈφυγε σήμερα το απόγευμα από την ζωή σε ηλικία 85 ετών ο "πατριάρχης" της Ημαθιώτικης δημοσιογραφίας, Γιώργος Γαλανομάτης.
Ο εκλιπών, που ήταν και διευθυντής της εφημερίδας "ΚΕΡΚΙΔΑ" από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, άφησε την δική του ιστορία στον δημοσιογραφικό χώρο του νομού μας και όχι μόνο, ενώ ήταν ο συγγραφέας του σπουδαίου 5τομου βιβλίου για την ιστορία του ποδοσφαίρου στη Βέροια.
Ο κυρ Γιώργος για περισσότερα από 60 χρόνια υπηρέτησε με πίστη και εντιμότητα την δημοσιογραφία, ιδιαίτερα με ότι έχει σχέση με την αγαπημένη του "Βασίλισσα του βορρά", την ομάδα της Βέροιας.
Η είδηση της απώλειας μας γέμισε θλίψη, αλλά δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ για όλες τις αρετές που μας δίδαξε. 
Αφήνει πίσω του τα δύο παιδιά του, τον Βύλλη και τον Μανώλη με τις γυναίκες τους Ελένη και Τάνια, τα έξι εγγόνια του και τα δύο δισέγγονά του.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη στις 11.30 από τον Ιερό Ναό Αγ. Αντωνίου Βέροιας

YΓ..ΛΑΙΚΟΥΡΑ-NEWS ...Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει κυρ Γιώργη,και καλή αντάμωση ...Συλλυπητήρια στην οικογένεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε