Βιβλική καταστροφή από τη φωτιά στην Ανατολική Αττική - Τουλάχιστον 24 οι νεκροί - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Βιβλική καταστροφή από τη φωτιά στην Ανατολική Αττική - Τουλάχιστον 24 οι νεκροί

Μαίνεται η φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή της Πεντέλης σε Νέο Βουτζά, Μάτι και Άγιο Ανδρέα. Η φωτιά γρήγορα πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, περίπου στις 2:40 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, σε δηλώσεις του από το Κέντρο Επιχειρήσεων τόνισε ότι ο αριθμός των επιβεβαιωμένων θυμάτων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, ξεπερνά τους 20. Ωστόσο νωρίς το πρωί, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε στους 24.

"Η Αττική αντιμετωπίζει μια πολύ δύσκολη νύχτα", δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ανακοινώνοντας ότι "ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών δυστυχώς αυτή τη στιγμή υπερβαίνει τους 20 και οι τραυματίες είναι περισσότεροι από 88 ενήλικες εκ των οποίων οι 11 είναι σοβαρά, καθώς και 16 παιδιά".

"Τούτη την ώρα είναι η ώρα της μάχης και τούτη την ώρα πρέπει να συνεχίσουμε", σημείωσε και τόνισε πως "μοναδικό μας μέλημα αυτή τη στιγμή είναι η αντιμετώπιση της καταστροφής και η συνδρομή στους πολίτες που έχουν πληγεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες