17 Ιουλ 2018

Υγρό πυρ" στις τσέπες των καταναλωτών οι τιμές των καυσίμων - Πάνω από 2 ευρώ η αμόλυβδη στα νησιά

0 comments

«Υγρό πυρ» στις τσέπες των καταναλωτών οι τιμές των καυσίμων. Η βενζίνη έφτασε να πωλείται στα νησιά των Κυκλάδων ακόμη και πάνω από 2 ευρώ το λίτρο.

Η μέση τιμή της αμόλυβδης κινείται ανοδικά σε σύγκριση με προηγούμενες εβδομάδες, ενώ στις τουριστικές περιοχές έχει φτάσει στα ύψη. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τιμές την Δευτέρα πλησίαζαν τα υψηλότερα επίπεδα του φετινού καλοκαιριού σε περιοχές όπως η Ρόδος και η Κρήτη.

Η μέση τιμή της αμόλυβδης στην Αττική ήταν στα 1,617 ευρώ το λίτρο, στα Δωδεκάνησα 1,793 ευρώ το λίτρο, στα Χανιά 1,962 ευρώ το λίτρο, στο Ηράκλειο 1,702 ευρώ το λίτρο.

Και όλα αυτή την ώρα που τον Ιούλιο η διεθνής τιμή του πετρελαίου έχει υποχωρήσει σε χαμηλό τριμήνου και σε σχέση με τα υψηλά 79 δολαρίων το βαρέλι, έχει διαμορφωθεί πλέον λίγο πάνω από τα 72 δολάρια το βαρέλι.

Κατά μέσο όρο από τα τέλη Ιουνίου, μέχρι χθες η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης είχε ανέβει κατά 1,1 σεντς το λίτρο, ενώ κατά 2,1 σεντς είχε αυξηθεί η αμόλυβδη 100 οκτανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε