Χρονιά πλούσια σε δράσεις και προσφορά για τον Όμιλο προστασίας Παιδιού Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Χρονιά πλούσια σε δράσεις και προσφορά για τον Όμιλο προστασίας Παιδιού Βέροιας

Με μια χρονιά πλούσια σε δράσεις και προσφορά κλείνει και φέτος την σεζόν 2017 – 2018 ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας.
Προσφορά δώρων και δεμάτων κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Πάσχα αντίστοιχα, εκκλησιασμός και δεξίωση την ημέρα μνήμης του πολιούχου του, Αγίου Στυλιανού, Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα προστατευόμενα μέλη αλλά και λαμπερή μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά για την οικονομική και ηθική στήριξη του Ομίλου, ήταν μόνο κάποιες από τις με εκδηλώσεις μας.
Δεν έλειψαν ακόμη, ο καθιερωμένος αποκριάτικος παιδικός χορός με την πολύτιμη συνδρομή των στελεχών  των  δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών  και το απογευματινό με το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που απολαμβάνουν κάθε χρόνο οι συνδρομήτριες του Ομίλου.
Τέλος ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ετήσια δραστηριότητα μας πάντα, είναι οι επιτυχημένες εκδρομές μας ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία των φίλων του Ομίλου που τις περιμένουν με μεγάλη προσμονή. Για φέτος οι εκδρομές  που πραγματοποιήθηκαν ήταν στην Αθήνα και στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος,  στα  Μπίτολα – Μοναστήρι , στις Πρέσπες – Νυμφαίο  και κλείσαμε την χρονιά με τις καλύτερες εντυπώσεις, με την πενθήμερη στην Κεφαλονιά – Ιθάκη.
Φέτος όμως, το Διοικητικό Συμβούλιο αποχαιρέτισε δύο βασικά μέλη του Ομίλου. Την επί εννέα χρόνια Πρόεδρο και επι εικοσιτέσσερα συναπτά μέλος του Δ.Σ. κα Βασιλική Ζιώγα και το επί τριανταπέντε έτη και αρχαιότερο εν ενεργεία  μέλος του Ομίλου, αντιπρόεδρο κα Κυβέλη Γκαιτατζή.
Και οι δύο αποχωρήσασες έχουν προσφέρει μεγάλο έργο στον Όμιλο καταθέτοντας πολύτιμο προσωπικό χρόνο και κυρίως αγάπη προς τα παιδιά του Ομίλου. Θα θέλαμε να σταθούμε ιδιαίτερα στην τέως πρόεδρο κα. Ζιώγα που με την εργατικότητα της, την προσήνεια και την δοτικότητα της προς τον στο φιλανθρωπικό έργο που ανέλαβε να διεκπεραιώσει, άφησε αξιόλογη παρακαταθήκη για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Μια διακοπή λοιπόν δύο μηνών, θα μας ενθαρρύνει και θα μας ανανέωσει ώστε την πρώτη (1η) Σεπτεμβρίου ξανά να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Ευχόμαστε καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι σε όλους, καλή συνέχεια στο έργο μας ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Με τιμή το Δ.Σ.

Post Bottom Ad

Σελίδες