Μην τρελαθούμε κιόλας Πρόεδρε Καλαϊτζίδη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Μην τρελαθούμε κιόλας Πρόεδρε Καλαϊτζίδη


Άρχισαν να βομβαρδίζουν με δελτία τύπο κάποιες οργανώσεις των τοπικών της Νέας Δημοκρατίας σε εφημερίδες και site.

Το Επίκαιρο θέμα φυσικά το Μακεδονικό...

Έτσι λοιπόν η Νέα Δημοκρατία έστειλε ένα δελτίο τυπου στις οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη νεολαία.. Και Αυτό δείχνει η εκτίμησή μας από το συγκεκριμένο δελτίο τύπου.. και αυτοι τα προωθούν σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης σε όλη την Ελλάδα ...φυσικά με την υπογραφή του πρόεδρου της νεολαίας... για να ακούσουν και να διαβάσουν Οι ψηφοφόροι τις απόψεις της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας λες και η νεολαία είναι πρόβατα

Έτσι λοιπόν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας κυριος Καλαΐτζίδης Κάθισε και αντέγραψε το συγκεκριμένο κείμενο copy paste γιατί έτσι φαίνεται από την αντιγραφή και την επικόλληση και πρόσθεσε από κάτω το όνομά του και το έστειλε σαν δικό του στις εφημερίδες και στα site...

Εμείς δεν λέμε ότι ειναι λάθος οι απόψεις...Η κάθε άποψη είναι σεβαστή και Άλλωστε αυτό λέει η δημοκρατία... αλλά πριν την ανακοίνωση και το διάγγελμα του Μητσοτάκη του προέδρου τους δεν έβγαζε κανείς άχνα για να πει την άποψή τους..

Διαβάστε λοιπόν το υπέροχο κείμενο τις ΟΝΝΕΔ 

Αύριο στις Πρέσπες, επιχειρείται από τον ΣΥΡΙΖΑ η υπογραφή μιας προδοτικής συμφωνίας εθνικής ήττας, Μια συμφωνία που σύμφωνα με το άρθρο 8 (παρ. 5) προβλέπει μεταξύ άλλων εθνικών υποχωρήσεων και αλλαγή των βιβλίων της ελληνικής ιστορίας, διότι ορίζει ότι “θα εξετάσει τον τρόπο διδασκαλίας της Ιστορίας και στην Ελλάδα, ώστε να αρθούν οι αλυτρωτικές αναφορές”. Δηλαδή, θα μας πούνε οι Σκοπιανοί τι πρέπει να διδασκόμαστε στην Ελληνική ιστορία και τι όχι!

Η συμφωνία που επιχειρείται να υπογραφεί αύριο στις Πρέσπες, είναι τόσο πρόχειρη που ούτε καν ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο Αλέξης Τσίπρας, δεν έχει δικαίωμα να τη υπογράψει, διότι για να το κάνει αυτό, έπρεπε πρώτα να έχει απόφαση υπουργικού συμβουλίου. Και δεν έχει. Όπως δεν έχει ούτε απόφαση της Βουλής και βέβαια δεν έχει ούτε τη στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Συνεπώς, αυτό το “χαρτί” που θα βιαστούν οι Συριζαίοι να υπογράψουν αύριο στις Πρέσπες, δεν είναι μια “συμφωνία” που εκφράζει την Ελλάδα, ούτε θεσμικά, ούτε δημοκρατικά, ούτε ως κοινωνία. Είναι απλώς μια συμφωνία που εκφράζει στελέχη κομματικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και μόνο. Ούτε καν το σύνολο των απλών μελών τους (οι ψηφοφόροι τους εγκατέλειψαν προ πολλού). Με άλλα λόγια είναι μια συμφωνία που εκφράζει, ένα ελάχιστο μονοψήφιο ποσοστό εμμονικών διεθνιστών της αριστεράς και ατομικά κάποιους μεμονωμένους γραφικούς της πολιτικής απατεωνιάς, της αρπαχτής και του “ότι προαιρείσθε”. Ντροπή τους. Στις εκλογές θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει, ελπίζοντας να μην είναι αργά για τη Μακεδονία.


Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης

Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΗΜΑΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες