Τελετή λήξης πραγματοποίησε το κοινωνικό πανεπιστήμιο ενεργών πολιτών - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Τελετή λήξης πραγματοποίησε το κοινωνικό πανεπιστήμιο ενεργών πολιτών


Το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών  (Κ.Π.Ε.Π.) πραγματοποίησε την Τελετή Λήξης και Απονομής Τίτλων για το τμήμα Ψυχολογίας- Κοινωνιολογίας, το Σάββατο 16 Ιουνίου, στην αίθουσα του  Δημαρχείου Βέροιας. 

Οι απόφοιτοι είδαν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς να δικαιώνονται και απέδειξαν ότι μπορούν να είναι ενεργοί, με τη θετική τους στάση στη μάθηση και τη δια βίου εκπαίδευση, ενισχύοντας, παράλληλα, την ικανότητά τους να προσαρμόζονται στις γνωστικές απαιτήσεις ενός συνεχώς εξελισσόμενου περιβάλλοντος.

Οι απόφοιτοι παρέλαβαν τις βεβαιώσεις επιμόρφωσης από τον αντιδήμαρχο Παιδείας, κ. Γεώργιο Σοφιανίδη, ο οποίος τόνισε ότι το Κ.Π.Ε.Π προσθέτει γνώσεις στην τοπική κοινωνία και θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά.

Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν σε 16 τετράωρες συναντήσεις ανά δεκαπενθήμερο, από το Νοέμβρη 2017 έως τον Ιούνιο του 2018 και το τμήμα είχε αντικείμενα «Ψυχολογία-Κοινωνιολογία».

Επίσης, το Δ. Σ. του Κ.Π.Ε.Π βράβευσε, με τιμητική πλακέτα, τη Συντονίστρια του Νομού Ημαθίας, κ. Πάττυ Παπαδήμου-Θεοδωρίδου, για την προσφορά και τη συμμετοχή της στα Επιμορφωτικά Προγράμματα Εκπαίδευσης Ενηλίκων η οποία επισήμανε τη σημασία της γνώσης και της διά βίου εκπαίδευσης. 

 Η Επικεφαλής του Κ.Π.Ε.Π κ. Σοφία Χατζηνικολάου τόνισε ότι στο πρόγραμμα τη νέα χρονιά θα ενταχθούν οι "Θεραπευτικές τεχνικές ενδυνάμωσης ψυχολογίας" με στόχο να μπορούν να διαχειριστούν οι σπουδαστές δύσκολες καταστάσεις μέσω βιωματικών τεχνικών. Επίσης τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει και το Παιδικό Κοινωνικό Πανεπιστήμιο με τμήμα δημιουργικής γραφής που όπως χαρακτηριστικά είπε: "Στόχος είναι μέσα από την γραφή να εκτονώσουμε όλα εκείνα τα συναισθήματα που μας καταπιέζουν και να γίνουμε ένας κριτικός αναγνώστης κι όχι ένας παθητικός αποδέκτης". 

Τις βεβαιώσεις ετήσιας επιμόρφωσης έλαβαν οι:

Αντωνίου Φρόσω

Αντωνογιάννη Μαριάνθη

Ατμαζίδου Γεωργία

Γκαμπράνη Αικατερίνη

Γκουντρουμπή Ουρανία

Δημητρέση Ισιδώρα

Ηλιακοπούλου Αναστασία

Θεοδωρίδου Ευγενία

Καλονίκου Θεοδώρα

Καρασαλίδου Σοφία

Καρυπίδου Δέσποινα 

Κονταξή Βασιλική

Κραιπαλίδου Αναστασία

Μακρυκώστα Μαργαρίτα

Μουστάκα Γραμματική

Μπαζούκη Κωνσταντία 

Μπουζίκα Μαρία 

Μπούρας Μιχήλ

Νεστοροπούλου Μαρία

Ντελιοπούλου Ευαγγελία

Παπαθεοδώρου Χριστίνα

Πατσιαβούρα Δήμητρα

Σαββίδου Μάρθα

Σεργιάδου Δήμητρα

Τάτσιου Αθανασία

Τοπαλίδου Κυριακή 

Τσισμετζή Ζαφείρω

Τσομίδου Συμέλα

Χαλκιά Παναγιώτα

Χουλιάρα Λαμπρινή


Ειδικό βραβείο, επειδή ολοκλήρωσαν τον κύκλο σπουδών χωρίς απουσίες, έλαβαν οι:

Ηλιακοπούλου Αναστασία

Μακρυκώστα Μαργαρίτα

Μουστάκα Γραμματική

Μπουζίκα Μαρία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες